Fender Tone Master Pro

Varenr: 1192869
Fender Tone Master Pro Fender Tone Master Pro Fender Tone Master Pro Fender Tone Master Pro
20 433,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Fender Tone Master Pro er en fantastisk gitarprosessor som gir deg tilgang til over 100 av verdens mest populære forsterkere og effekter, inkludert alle de klassiske Tone Master Fender-modellene, den første offisielt lisensierte EVH 5150 III Stealth-modellen og mange andre uunnværlige klassikere. Med Tone Master Pro kan du skape din egen signaturlyd ved å blande og matche ulike kabinetter, mikrofoner og impulsrespons. Du kan også integrere dine favorittpedaler og rackeffekter i de fire effektsløyfene for enda mer fleksibilitet. Tone Master Pro har en stor, lys og fargerik berøringsskjerm som gjør det enkelt å navigere og redigere alle parametrene. Hver fotbryter har også en dedikert LCD-skjerm og en integrert dreieknapp for å se funksjonen og justere innstillingene. Du kan lagre og hente over 500 brukerinnstillinger med et enkelt trykk, eller koble til Tone Master Pro Control-appen via USB for å lage, redigere og dele dine egne innstillinger eller laste ned tusenvis av toner laget av andre brukere og Fender-artister. Tone Master Pro er lett, robust og scenevennlig, med et vakkert design som er like funksjonelt som det er estetisk. Enten du spiller hjemme, i studio eller på scenen, er Tone Master Pro den ultimate gitarprosessoren i form av tone, dynamikk, kraft og brukervennlighet.

 

 

  • Over 100 Tone Master-kvalitetsforsterkere og effekter, inkludert alle de klassiske Tone Master Fender-modellene, den første offisielt lisensierte EVH 5150 III Stealth-modellen og mange andre uunnværlige klassikere
  • Over 6000 Fender-fangede impulsrespons med en rekke kabinett- og mikrofonalternativer, og støtter også tredjeparts IR1.
  • 4 effektsløyfer for å integrere dine favorittpedaler og rackeffekter for ekstra fleksibilitet.
  • Instrument- og XLR-mikrofoninnganger.
  • 10 proprietære fotbrytere med LCD-skjermer og integrerte dreieknapper for å se funksjonen og justere innstillingene.
  • Sann forhåndsinnstilling av forsinkelse og klanghaler for sømløse forhåndsinnstillingsendringer.
  • Kompatibel med Tone Master Pro Control-skrivebordsappen for redigering, deling og nedlasting av forhåndsinnstillinger.
  • Bluetooth trådløs tilkobling for streaming av lyd fra en mobil enhet.
  • Stereo 1/4" hodetelefonutgang for stille øving.
  • Stor, lys og fargerik berøringsskjerm som gjør det enkelt å navigere og redigere alle parametrene.