Neural DSP Quad Cortex

Varenr: 1189651
Neural DSP Quad Cortex Neural DSP Quad Cortex Neural DSP Quad Cortex Neural DSP Quad Cortex Neural DSP Quad Cortex Neural DSP Quad Cortex
19 630,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Neural DSP Quad Cortex er en kraftig og kompakt effektenhet for elektrisk gitar og bass. Den har fire-kjerners dedikerte 2 GHz prosessor fra Quad-Core SHARC arkitekturen og 2x ARM Cortex-A5 prosessorer, som gir ubegrensede muligheter for lyddesign. Du kan kjøre fire forsterkermodeller, stereo reverber, og en rekke andre effekter samtidig uten problemer.

 

Neural DSP Quad Cortex har også en unik neural capture nettverksarkitektur, som gjør det mulig å analysere og simulere dynamikken og lyden av andre forsterkere og kabinetter med enestående nøyaktighet. Ved hjelp av en biomimetisk AI-teknologi, kan Quad Cortex lære og gjenskape de soniske egenskapene til ethvert fysisk utstyr som du kobler til den. Du kan også dele, laste ned og lagre dine egne rig captures via Wifi.

 

Neural DSP Quad Cortex har over 50 forsterkermodeller, 70 effekter og 1000 impulsrespons (IR) kabinetter å velge mellom. Den har også custom rig captures fra noen av de beste produsentene og lyddesignerne i bransjen. Med den integrerte Superior Modeling Technology, får du konstant tilgang til nye algoritmer med kompromissløs lydkvalitet.

 

Neural DSP Quad Cortex er utrolig intuitiv og fleksibel å bruke. Den har en 7-tommers multi-touch skjerm som lar deg navigere og redigere dine signalveier med letthet. Den har også 11 kombinerte fotbrytere med roterende kontrollfunksjon, som gir deg mulighet for å bytte og justere parametere på en robust måte. Du kan velge mellom tre forskjellige moduser som passer til enhver situasjon: stomp mode, scene mode og preset mode.

 

Neural DSP Quad Cortex har et stort utvalg av innganger og utganger for å koble til alt du trenger. Den har to combo innganger (XLR/jack) med variabel impedans og nivåkontroll, innebygde mikrofonforsterkere og fantommating. Den har to effektlooper for å integrere eksterne mono eller stereo effekter i din signalvei. Den har to XLR utganger og to jack utganger (TRS) med balansert signal. Den har også en hodetelefonutgang, MIDI inngang og utgang, to expression pedal innganger og en USB-port.

 

Neural DSP Quad Cortex er også utrolig kompakt i størrelse. Den måler bare 29 x 19 x 4.9 cm og veier bare 1.95 kg. Det gjør den lett å ta med seg overalt. Neural DSP Quad Cortex er den ultimate løsningen for gitarister og bassister som vil ha det beste av det beste innen lydmodellering og effekter.

 

  • Prosessor: Quad-Core SHARC arkitektur med 2 GHz dedikert DSP og 2x ARM Cortex-A5
  • Skjerm: 7-tommers multi-touch fargeskjerm
  • Innganger: To combo innganger (XLR/jack) med variabel impedans og nivåkontroll, innebygde mikrofonforsterkere og fantommating; to effektlooper (jack); to expression pedal innganger (TRS); MIDI inngang; USB-port
  • Utganger: To XLR utganger; to jack utganger (TRS); hodetelefonutgang (TRS); MIDI utgang; USB-port
  • Fotbrytere: 11 kombinerte fotbrytere med roterende kontrollfunksjon
  • Dimensjoner: 29 x 19 x 4.9 cm
  • Vekt: 1.95 kg
  • Strømforsyning: 12 V DC strømadapter (inkludert)