TC-Helicon Perform-VE

Vocal & Eelectronic Synth

Varenr: 1099267
TC-Helicon Perform-VE Vocal & Eelectronic Synth
2 597,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Revolutionær vokalmanipulator med midi-pitch-kontrollert prøvetaking, vokalsynth og en-knapps trommelooper

 

  • Revolutionær vokal lyddesigner gir deg maksimalt sonisk mangfold Med Midi-Pitch-kontrollert prøvetaking, vokalsynth og en enkel tromme-looper med én knapp
  • Prøv stemmen din, flat tonehøyden og replayet via MIDI-kontroll
  • Skift, moduler og mangle Vokalen din med Synth Vocoder Effect
  • Innovative One-Button Looper med innebygde trommelprøver lar deg bygge lyder raskt
  • Motta midi-tempo fra eksterne enheter for å holde alt i synk
  • Adaptiv tone for perfekt EQ, komprimering, de-essing og gating
  • høykvalitets, lavstøy mic forforsterker for uberørt vokal
  • USB for streaming lyd, forhåndsinnstilte nedlastinger og firmwareoppdateringer
  • Designet og konstruert i Canada


Perform Series Perform-Ve

The Perform-Ve er et fantastisk verktøy for Den elektroniske musikeren som vil eksperimentere med vokoding , Vokalprøvesyntese og andre vokale effekter. Den kombinerer en innovativ prøvetakingsmotor med vokale effekter i verdensklasse, MIDI-harmonier og en intuitiv looper for å lage et unikt instrument.


Game-Changing Synthesis

VEs vokale prøve Syntesemotor lar deg manipulere prøver på måter som tidligere var umulige. Alt som trengs er en trykk på en knapp! Registrer og spill tilbake tidstrekkede og toneflaterte prøver fra MIDI-tastaturet uten problemer med å bruke en redaktør.


bli inspirert

skape unike, spennende lyder som Du ville på noen annen synthesizer, bortsett fra med stemmen din. Vokalprøvesyntese lar deg etterligne filtre og konvolutter naturlig med stemmen din, og VEs omfattende pakker med effekter lar deg ytterligere finjustere lyden din.


Morph og modulerer

Du kan enkelt bruke Perform-Ve til å skifte, modulere og mangle vokalen din på måter du aldri har hørt før. Bruk Morph-knappen for å endre tonehøyde og kjønn, og bruk XFX-knappen for å bruke rytmiske modulasjonseffekter!


Få loopy

ve har en rask, intuitiv to-spor Drum/Audio Looper som er nybegynnervennlig, men likevel har rik. Legg ned en kort trommespor ved hjelp av de innebygde trommelprøvene og legg deretter en lengre flerstangsløyfe på toppen av den ved hjelp Synkronisert

Hold utstyret ditt synkronisert takket være Perform-Ves evne til å motta MIDI-tempo-data fra et bredt spekter av eksterne enheter og bruke AUX-inngangen til Loop External Instruments.


Registrer med letthet

Perform-Ve kan sømløst integreres med ethvert profesjonelt eller hjemmestudiooppsett. Dets flerkanals USB-lydgrensesnitt lar deg registrere direkte i DAW eller bruke VE for å effektivt gjenskape allerede innspilt vokal. Professional Grade Midas Forforsterkere gir den uberørte lyden og varm analog mykmeting når du er overdrevet.


Instant tilgang

Senterknappen lar deg øyeblikkelig kontrollere og modulere alle VE-er Effekter, gjør ytelse og lyddesign til en lek. Ingen meny-dykking her!


Gå og lag litt vakker musikk

Kos deg med utførelsen din! Ikke glem å få tilkobling til stemmer regelmessig for å holde enheten oppdatert.