TC-Helicon VoiceLive 3 Extreme

Varenr: 1081140
TC-Helicon VoiceLive 3 Extreme
8 719,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
30.11.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Alt fra VoiceLive 3 og mere til får du her. Legg til fire ganger større internt minne, opptaksmulighet via USB og mulighet for å eksportere og importere loop-er og backing-tracks

Backing tracks og automasjon av effekter:
VoiceLive 3 Extreme lar deg lagre opp til 100 audio backing tracks (MP3 eller 16/24-bit WAV). Disse kan hurtig og enkelt loades via presets.
Men i tillegg til at den kan lagre og spille av backing tracks så kan du også automatisere alle dine effektbytter til dem. Du kan her automatisere effektbytter som ville være fysisk umulig å rekke hvis du skulle bytte de live.

Opptak i høy kvalitet:
Den innebygde opptakeren lar deg ta opp i 24bit. Her kan du lett ta opp fremføringen eller øvingen din i høy kvalitet rett til en USB minnepenn.


Stemmen din i fokus, i front og sentrum:
Med vellydende vokaleffekter satt opp i 11 individuelle blokker har du her enorme muligheter. Den leveres med mer enn 180 stiler og 200 fabrikkpresets. Du har også over 1000 presets til som er tilgjengelig for gratis nedlastning.

  • Spennende harmonimoduser: pedal, fixed og mixed-mode
  • Autentisk Vocoder med stemmekontrollert polyfonisk synth og robot modus
  • Adaptive tone er din egen innebygde lydtekniker som justerer vokallyden din for deg
  • Dobling, Harmony, Echo, Reverb, HardTune, Flanger, Chopper, Choir er noen av de tilgjengelige effektene for vokal her. Mange av disse har blitt forbedret så de låter enda bedre enn på tidligere produkter


Kompromissløse gitareffekter og forsterkersimulering:
Søsterselskapet til TC-Helicon er legendariske gitareffektmaker TC Electronic og det dras det nytte av her. Her er det tatt lyder direkte fra TonePrint serien. I tillegg finner du også andre klassiske effekter som Wah, Octave, Tremolo og Drive noe som gjør VoiceLive 3 Extreme til et komplett gitarbrett.

  • Fra TonePrint serien til TC Electronic er det hentet lyder fra Flashback Delay, Hall of Fame, Corona Chorus og Vortex Flanger
  • Talk box, Chopper, Bass, Wah og drive effekter
  • Et bredt utvalg med forsterkersimuleringer fra vintage britiske til klassiske amerikanske er inkludert. Kjekt å ha hvis det ikke er mulig å ta med forsterkeren din
  • Modus for akustiskgitar gjør VoiceLive 3 Extreme kjapt klar for din akustiske gitar. Den har også BodyRez funksjonen
  • Bruk gitarakkorder til automatisk styring av vokalharmonier, HardTune, Synth og Vocoder effekter


Bygg bedre sanger med looper:
Med VoiceLive 3 Extreme så får du fire ganger så mye lagringsplass som på VoiceLive 3. Her får du mao lagret de aller fleste av ideer du måtte ha. Looper-en gjør at du kan eksperimentere med å skrive låter i realtime eller bygge spennende jammer på looper. Arranger og omarranger backing tracks med en fleksibel vers-ref-stikk switcher. LoopAssist funksjonen gjør loopingen enklere og du kan også auto ekspandere loopene til forskjellige lengder.

  • Multispors Looper med intuitive kontroller og uendelig med overdubs
  • 3 frasers looper med 4 valgbare lag og serieteknikker
  • LoopAssist med flersbruksmetronom hjelper deg med å kvantifisere og synkronisere loopene. Kan også synkroniseres via MIDI sync
  • Auto ekspansjon lar deg lage lange looper på toppen av korte og motsatt uten at du må beregne dette fra starten
  • 50 Loop slots lagrer opp til 3 looper på 8 minutt hver


Dedikerte utganger for vokal til PA ut og gitar ut:
VoiceLive 3 Extreme har to stereoutganger. En stereoutgang som er dedikert til vokal og en stereoutgang som er dedikert til gitar. Dette gjør at du kan sende gitaren din direkte til din favoritt forsterker mens vokalen kan gå helt fraskilt til en PA. Dette fungerer også som ei kule under looping; vokal stereoloopen går direkte til PA og gitar stereoloopen går separat ut til forsterkeren din. Du har også blant annet:

  • Separat monitor/hodetelefon ut og monitor mix input
  • Innebygd i VoiceLive 3 finner du RoomSense mikrofoner som kan brukes til å styre harmoniene eller legge til lyd fra rommet til monitor/headphone miksen din
  • To Control inputs for expression pedaler eller Switch-3/Switch-6


Full kontroll:
VoiceLive 3 Extreme er designet for enkelt å kunne gi deg tilgang til du trenger når du trenger det. Her har du mullighet til å tilpasse mye etter eget ønske. Bruk Layer–knappen for å bytte mellom vokal, gitar eller loop layer. Her er det gjort mye for å få VoiceLive 3 Extreme så brukervennlig som mulig.