TC-Helicon Critical Mass

Varenr: 1097343
1 257,-
-+
9 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Studio-kvalitet vokal Stompbox for store gruppespill-effekter

 

  • En enkel-til-bruk vokal stompbox lar deg enkelt lage fantastisk gruppe-lyd vokal vokal vokal vokal vokal Effekter
  • Kraftige melodiske og gjengstiler gir deg store gruppevokaler ved hjelp av stemmen din alene
  • Ingen nøkkel eller skala for å stille bare synge
  • Enkel tre-knottkontroll får får Du i gang i sekunder
  • høykvalitets, lavstøy mic forforsterker for uberørt vokal
  • ON/OFF Foot Switch for hurtig ytelseskontroll
  • robust, Vegverdig konstruksjon for mange år med pålitelig bruk
  • Designet og konstruert i Canada


Kritisk masse

Det er ingenting som å ha en stor og entusiastisk publikum som synger sammen med deg. "Critical Mass" setter den magien rett ved føttene dine i en brukervennlig Stompbox.


Syng langs stil

Enten du dunker ut arena rock-stil hymner eller ledende tilbedelse I kirken din, med å ha gruppevokal på forespørsel, kan du sette stemningen og engasjere hele publikum. Velg mellom "melodisk" eller "gjeng" stil vokal som passer til enhver musikkstil uten nøkkel- eller skalainngang som kreves.


Studioklasse Reverb

Reverb simulerer en fysisk Plass, slik at stemmen din kan passe perfekt inn i musikken. Enten det er stemningen i et lite rom, eller den enorme etterklangen til et konsertsal, kritisk masse '3 vokalt innstilt etterklang får alltid frem det beste i stemmen din.


Personlig lydteknologi

Kritisk masse 'Adaptiv tone (utjevning) med komprimering, de-esser og gate kontrollerer automatisk timbre og form på lyden din, og sikrer at hver lapp er perfekt klart og forståelig. Når publikum hører nøyaktig hva du synger, kan de være med - og det er ingenting bedre enn det!


Brukervennlighet

Du er en sanger først og Det er sannsynligvis ikke det din spillejobben krever. Det er grunnen til at kritisk masse automatisk setter mikrofonforsterkningen din til det optimale nivået, slik at du kan konsentrere deg om å gi din beste ytelse - natt etter natt.


Strømalternativer

Kritisk masse gir Du muligheten til enten plug-in-strøm via den valgfrie PowerPlug 9 V-adapteren-eller batteridrift for de anledninger når du bare gjør et kort sett, eller huskraften er ikke lett tilgjengelig.

< Br> Din beste forestilling

Enten du spiller på den lokale tavernaen eller en enorm festival, fortjener vokalen din alltid spesiell oppmerksomhet. Kritisk masse gir deg verktøyene til å alltid høres ditt beste med vokal dobling, topp moderne reverb og automatisk tonehøyde-korreksjon-alt i en ultra-enkel stompbox designet for å løfte ytelsen til neste nivå.