TC-Helicon GoXLR Mini

Alt-i-ett lydkort for gaming og podcast

Varenr: 1136991
2 368,-
-+
20+ på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

goxlr mini er en intuitiv og Enkel løsning for alle som driver med gaming og kringkasting. Den er designet spesifikt for en gamer og streamers arbeidsflyt. Programvaren til goxlr oppretter flere Virtuelle Lydutganger På Pcen Din, OG Lar Deg Enkelt Assisjon ForsKJellige Programmer OG Apper til ForsKJellige Utganger. DEMED Kan du individuelt Styre Lyden På F.Eks. Spillet Ditt, Voip-Løsingen Din (F.Eks. Discord) OG Musikken Din. Midas-Preathpen som står i goxlr gjør enheten ideell for en der Mikrofon. Om du er Helt ny i Gamet, Eller om du har Holdt På i noen År og har en 2 pc -setup Spiller ingen rolle - goxlr gjør lyden din både bedre og enklere å håndtere!


< Br> Online Broadcast Mixer med USB/Audio Interface og Midas Preamp

 

  • " gå live" Desktop-rigg for online kringkastere gir deg øyeblikkelig kontroll over lyden din
  • Fleksibel og intuitiv USB-basert blanding for alle lydkildene For profesjonell kringkastingskvalitet
  • Studiokvalitet EQ, komprimering og gating hjelper stemmen din til å høres sitt beste
  • " hoste" Knappen lar deg øyeblikkelig dempe deg selv for å forhindre uønsket støy
  • " Bleep" Hjelper deg å holde sendingen PG eller bare ha det gøy med publikum
  • Enkel, brukervennlige kontroller, få deg i gang raskt
  • PC-app lar deg kontrollere og huske hele Dine favorittinnstillinger
  • Designet og konstruert i Canada


Go XLR Mini

Goxlr Mini er en intuitiv alt-i-ett-lyd Grensesnitt for live streamere og innholdsskapere. GOXLR Mini er designet spesielt for en online skapers arbeidsflyt, og etablerer flere USB -lydenheter i Windows, slik at du kan kontrollere appvolumene dine hver for seg. Våre prisbelønte Midas-forforsterker er stille og allsidige-perfekt for all stemme og mikrofon. Enten du er en etablert skaper med et multi-PC-oppsett, eller bare kommer i gang, har Goxlr Mini alle innganger og utganger å vokse med deg.


3-trinns oppsett

< P> Med GOXLR Mini, last bare ned appen, plugg inn, tilordne programmene dine, så er du klar til å gå! Det har aldri vært lettere å kontrollere lyden din, slik at du og innholdet ditt høres best ut.


12 lydkort = 1 Goxlr mini

goxlr mini oppretter flere USB -lydenheter på Datamaskinen din, slik at du kan tilordne de mest brukte appene dine til sine egne fader. Ikke flere tabbing ut! Skru opp spillvolumet uten å øke volumet av andre programmer. Det er en spillveksler!


Kraftig og stille-en perfekt forforsterkerkombinasjon!

Goxlr Mini bruker den samme prisbelønte, ultra-low-noise Midas mic forforsterker som goxlr Så stemmen din høres ren og sprø ut - uansett hvilken mikrofon du kaster på den!


Hvis du har en mikrofon som krever mye gevinst, gir Goxlr Mini rikelig med kraft uten aktivator behov for. Og ja, den har fantomkraft også!


Eq, kompressor og port innebygd!

Få stemmen din til å skinne med studiokvalitetsutjevning, komprimering og gating. Goxlr mini prosesser all lyden din på den fysiske maskinvaren slik at datamaskinen Manuell sensur & amp; Hoste -knapp slik at du kan slippe det hele ut mens du holder innholdet ditt rent og passende for sponsorer og publikum i alle aldre!


En app for å styre dem alle

med Goxlr Mini -app, du kan tilpasse belysning, lydruting, dempe modus og mer. Skift gir fra spill, til å lage, til å jobbe ved å bare laste en ny profil.


Støtte på alle nivåer

Med hvert TC-helikonprodukt tilbyr vi en bransje som leder 3 -årgaranti samt tilgang til et utrolig team av spesialister i vår Discord -server. Vi er ikke bare her for å feilsøke. Teamet vårt er like investert i å hjelpe deg med å høres best ut og være mer kreativ med lyden din. Å ha profesjonelle lydverktøy for første gang krever litt læring, så vi har laget et fellesskap av støtte og opplæringsprogrammer som gir deg mulighet til å høres ditt beste og være ditt mest kreative jeg.