TC-Helicon Play Acoustic

Varenr: 1070914
TC-Helicon Play Acoustic
3 786,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
30.11.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

I Play Acoustic får du en kombinasjon av komplett vokalprosessering og dedikert elektro-akustiskprosessering. Her får du alt fra VoiceLive Play for vokalprosesseringen pluss at det er lagt til gitareffekter fra prisvinnende TC Electronic som er spesielt tilpasset den som spiller elektro-akustisk.

Play Acoustic – prosessering til vokal og akustisk gitar

Play Acoustic er den naturlige følgesvennen til den moderne singer-songwriter. Den kombinerer alt du trenger for deg og din akustiskegitar; vellydende vokallyd, perfekte korharmonier og gitareffekter i toppklasse.

Hva alle sanger vil ha

Alt fra ren vokallyd til voldsomme kombinasjoner av delay, doblinger, hard tune, kule modulasjonseffekter, vreng og mye mer er lett tilgjengelig på Play Acoustic. Koret i Play Acoustic har også blitt forbedret og er nå mer realistisk enn noen gang.

Hva alle sangere trenger

Med Adaptive Tone innebygd er det som å ha med seg sin egen lydtekniker. Adaptive Tone er intelligent automatisk prosessering av EQ, kompressor, de-esser og gate. Dette for at du alltid skal låte best mulig.

Og alt for din akustiske gitar

Play Acoustic gir deg skreddersydde effekter for akustiskgitar. Her er det hentet lyder fra TC Electronic sin bestselgende TonePrint serie, blant annet fra Hall of Fame og Corona Chorus.

Nytt i Play Acoustic er BodyRez funksjonen. Dette er en algoritme som kompenserer for at pickupene plasseres under stolen. Flere filtre og en kjapp kompressor jobber her sammen for at gitaren din skal låte så stort som den faktisk gjør.

Enkel i bruk og enkel å koble opp

Å navigere seg fram i Play Acoustic er så enkelt som det kan bli. Bruk for eksempel opp/ned fotbryterne for å velge presets eller bruk GENRE knappen for å finne ønsket sjanger. De egne knappene for VOCAL FX og GUITAR FX gir deg lett tilgang til å justere de parameterne du ev ønsker. Endringene lagrer du som egne presets og du kan sette opp en egen setliste med disse om du ønsker det.

Lag en hit

HIT-funksjonen er en inspirerende funksjon for å bygge opp intensiteten og gi det lille ekstra i refrenget eller et spesielt parti av sangen. Man kan da bygge opp en låt med noen grunneffekter, for så å ha litt mer krutt i kanonen når man trenger det.

VLOOP

En looper er alltid kjekt å ha og den kan brukes til så mye. Bygg opp vokal og/eller gitar looper og bruk det i framføringen. Looping kan brukes til øving, det er svært sjeldent å finne musikere som vil kompe deg så utrettelig som en looper vil. En looper er også genialt til lydprøver – spill inn noen fraser og la ditt «virtuelle deg» spille mens du går og hører på eller skrur lyd.

In-Ear Monitoring

Du kan bruke de innebygde mikrofonene for å blande inn litt lyd fra scenen og sette opp en mix til monitoring.

Syng med - karaokefunksjon

Det å synge med innspilt materiale er en bra måte å øve sang på. Når du kobler til en mp3-spiller, kan en VOCAL CANCEL funksjon fjerne den eksisterende vokalen på musikken, slik at din stemme kommer i forgrunnen. I tillegg kan du ta opp deg selv via USB-tilkoblingen mot en datamaskin, og sånn sett lage tøffe demoer på "no time"!

Hovedfunksjoner i Play Acoustic:

  • Komplett vokalprosessering. Blant annet Harmony, Tone, HardTune, Reverb, Double, Delay, uMod (chorus/flange, etc.) og Transducer (megaphone/distortion FX)
  • Automatisk intelligent EQ, kompressor, de-esser, gate og pitchkorreksjon
  • Perfekte vokalharmonier som bl.a. kan styres automatisk fra gitarinngangen
  • 2 stemmer av NaturalPlay Harmony, pluss 2 stemmer av Humanized Doubling
  • TC Electronic gitareffekter med lyder fra Hall of Fame Reverb and Corona Chorus
  • BodyRez™ EQ og kompressor optimalisert for understols piezo-pickuper på akustiske gitarer
  • Smalt notch filter for å temme feedback på akustiskgitar
  • Bass og diskant shelving-EQ pluss full parametrisk gitar EQ
  • Separat mono vokal ut og mono gitar DI mono ut. Lag eventuelt en stereomiks til L og R
  • VLOOP™ Looper for vokal og/eller gitar med undo og redo funksjon
  • Innebygde RoomSense mikrofoner for monitoring og øving
  • Øv ved å koble til musikk til i AUX inngangen
  • Mic Control med de kompatible mikrofonene TC-Helicon MP-75 og Sennheiser e 835 fx
  • Mulighet for utvidet fotkontroll med Switch-3
  • Hodetelefonutgang