TC-Helicon Duplicator

Varenr: 1094880
TC-Helicon Duplicator
2 111,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ultra-Simple vokale effekter Stompbox med dobling, reverb og tonehøyde-korreksjon

 

  • Ultra-Simple studiokvalitet vokale effekter stampbox for dobling, reverb og og Pitch Correction gir deg utmerkede vokale effekter hvor som helst du utfører
  • tre klassiske doblingslyder med tette, løse og oktav opp og ned alternativer
  • Vokalt innstilt reverb plasserer stemmen din i perfekt Musical Space
  • Uanstrengelig auto-kromatisk tonehøyde-korreksjon hjelper deg å synge i harmoni
  • Adaptiv tone for perfekt EQ, komprimering, de-essing og gating
  • Intelligent mikrofoninngang Gevinst for raskt og smertefritt oppsett
  • Talkmodus for å snakke med publikum
  • høykvalitets, lavstøy mic forforsterker for uberørt vokal
  • enkel, enkel- Tilbrukskontroller får deg i gang i sekunder
  • Kompatibel med ekstern mikrofonkontroll ved bruk av pålitelig bruk
  • Design ed og konstruert i Canada


Duplikator

Dobbeltsporing har vært en stift i studioopptak siden, vel ... for alltid! Det tilfører slag og spenning på alle de riktige stedene - å fete opp innspillinger som ingenting annet kan. Ikke bare er duplikator en fantastisk vokal dubler, den har også 3 unike reverbs og automatisk tonehøyde -korreksjon. Duplikator lar deg legge til den samme fantastiske studiokapasiteten til liveopptredenene dine-inkludert de stramme, løse og oktavlydene som absolutt vil bringe sangene dine til live!


Studioklasse Reverb

< P> Reverb simulerer et fysisk rom, slik at stemmen din kan passe perfekt inn i musikken. Enten det er stemningen i et lite rom, eller den enorme etterklangen til et konsertsal > Duplikatorens adaptive tone (utjevning) med komprimering, de-esser og gate kontrollerer automatisk klangen og formen på lyden din, og sikrer at hver lapp er perfekt klart og forståelig. Når publikum hører nøyaktig hva du synger, kan de være med - og det er ingenting bedre enn det!


Hjelpe hånd

Du er bare menneskelig, og la oss Innse det - noen ganger trenger til og med proffene litt hjelp til å treffe hver lapp perfekt. Duplicators auto-kromatiske tonehøyde-korreksjon kan øyeblikkelig pusse tonehøyden din til nærmeste semiton-med ytelse så gjennomsiktig publikum vil tro at du er overmenneskelig!


brukervennlighet

du ' Re en sanger først og fremst, så det å få kne-dyp i teknologi sannsynligvis ikke er det din spillejobb krever. Det er grunnen til at duplikator automatisk setter mikrofonforsterkningen din til det optimale nivået, slik at du kan konsentrere deg om å gi din beste ytelse - natt etter natt.


Strømalternativer

Duplikator gir deg Alternativ for enten plug-in-strøm via den valgfrie PowerPlug 9 V-adapteren-eller 4x AA-batteridrift for disse anledninger når du bare gjør et kort sett, eller huskraft er ikke lett tilgjengelig.

< Br> Din beste forestilling

Enten du spiller på den lokale tavernaen eller en enorm festival, fortjener vokalen din alltid spesiell oppmerksomhet. Duplicator gir deg verktøyene for alltid å høres ditt beste med vokal dobling, topp moderne reverb og automatisk tonehøyde-korreksjon-alt i en ultra-Simple Stompbox designet for å heve ytelsen til neste nivå.