Tc-Helicon Talkbox Synth-vokal effekt

Varenr: 1099272
1 493,-
-+
3 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Studio-kvalitet Stompbox for gitarpratkasseffekter og vokaltonerpolering

 

  • Studio-kvalitet gitarpratkasse og synthpedal med vokaltonpolering
  • Autentisk vintage gitar-vokal effekt emulerer klassiske talkbox-toner
  • Spennende ombord synthlyder og Vocoder utløses av enkeltnotat Guitar Runs
  • Vokalt innstilt reverb plasserer stemmen din i det perfekte musikalske rommet
  • Uanstrengelig auto-kromatisk tonehøyde-korreksjon hjelper deg å synge i harmoni
  • Adaptiv tone for perfekt EQ, komprimering, de-essing og gating
  • høy kvalitet, lav -Noise mic forforsterker for uberørt vokal
  • Enkel 3-knobbkontroll får deg i gang i sekunder
  • ON/OFF Foot Switch for hurtig ytelseskontroll
  • robust , veiverdig konstruksjon for mange år med pålitelig bruk
  • Designet og konstruert i Canada


Talkbox Synth

Talkbox Synth tilbyr klassisk og Nye lyder for gitaristenes arsenal. Fra øyeblikkelig gjenkjennelig talkboks “slange-in-the-mouth" Høres ut til fantastisk elektronisk" Talking Robot" Effekter, forestill deg at du befaler oppmerksomhet på syltetøy og spillejobber. Selv når effekten er av, og nbsp; Talkbox Synth  kan forbedre kjernen din vokallyd med adaptiv tone, studioklasse reverbs og tonehøyde-korreksjon.


De rette tilkoblingene

Klassiske talkbokseffekter har alltid kommet gjennom en PA, ikke en gitarforsterker, så Talkbox -synth er den ideelle måten å bygge bro over det gapet på. XLR -utgangen fra Talkbox -synth sender din polerte vokale mikrofonutgang til PA, mens du også gir ut ombordets effekter når du treffer  fotbryteren. Gitarinngangen og utgangskretsene er designet for å bevare din dyrebare gitartone når den går til pedalene og forsterkeren.


Gitar til Synth -transformert

Onboard Synthesizer utløses av Single Note -gitarspillet ditt og kan oversette soloene dine og slikke til noe til og med en dyktig keyboardist ville undre seg over. Nyansene av fingervibrato kombinert med vokaluttrykket ditt tar gitarsoloene dine og slikker fra Earthbound til Mile High på et øyeblikk.


Personlig lydteknologi

talkbox Synths Adaptive Tone Combines EQ (utjevning) med komprimering, de-esser og gate for automatisk å kontrollere klangens timbre og form, og sikre at hver lapp er uberørt og forståelig. Når publikum hører nøyaktig hva du synger, kan de være med - og det er ingenting bedre enn det!


Brukervennlighet

Du er en sanger først og Det er sannsynligvis ikke det din spillejobben krever. Det er grunnen til at Talkbox Synth automatisk setter mikrofonforsterkningen din til det optimale nivået, slik at du kan konsentrere deg om å gi din beste ytelse - natt etter natt.


Strømalternativer

Talkbox Synth gir Du muligheten til enten plug-in-strøm via den valgfrie PowerPlug 9 V-adapteren-eller 4x AA-batteridrift for disse anledninger når du bare gjør et kort sett, eller huskraft er ikke lett tilgjengelig


Din beste forestilling

Enten du spiller på den lokale tavernaen eller på en enorm festival, fortjener vokalen din alltid spesiell oppmerksomhet. TalkBox Synth gir deg verktøyene for alltid å høres ditt beste ut med Talkbox og synth-effekter, topp moderne reverb og adaptiv tone-alt i en ultra-enkel stompbox designet for å løfte ytelsen til neste nivå.