Orange Crush 20 RT 1x8" Combo, Svart

Varenr: 1080624
Orange Crush 20 RT 1x8" Combo, Svart
2 400,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

praksisforsterkeren, raffinert


NY I en kompakt og bærbar pakke. Med fotswitchable rene og skitne kanaler vår nye høye gevinst, serverer fire -trinns forforsterkerdesign en enorm palett med overdrevne og forvrengte lyder, rik på harmoniske overtoner.

 

den rene punch oppnådd gjennom Crush 20s Custom 8? Verdens høyttaler er intet mindre enn svimlende, med en ledende levering som belaster forsterkerens beskjedne fotavtrykk. Med en aux i for å støtte spor og en CABSIM-belastet hodetelefonutgang Crush 20 er et åpenbart valg for spillere som søker den legendariske 'oransje lyden' i et praksisforsterkerformat.

 

< P> Nøkkelfunksjoner:

 

all analog signalvei
Vår Forpliktelse til analoge forsterkerkretser i en digital tidsalder sikrer at knusende forsterkere har den livlige følelsen og responsen som Orange er kjent for, og inspirerer gitarister til å spille instrumentene sine, ikke teknologien. Crush 20s svært effektive 3 -band EQ -seksjon gir stor kontroll over lyden din, fra dristige årgangsfarger til øste moderne toner.

 

tvillingkanal, høy gevinst Forforsterkerdesign
Opplevelsesnivåer av detaljert metning og allsidighet aldri før hørt i en praksisforsterker. Med utgangspunkt i den enorme suksessen med vår Crush Pro -serie, setter vår forforsterkerdesign et virkelig inspirerende utvalg av komplekse toner i hendene på spilleren. Høy kvalitet, lavstøykomponenter gir fire stadier av forsterkning med eksepsjonell rikdom og klarhet, og leverer alt fra salige renser, til klassisk bluesy oransje knase helt gjennom til fyldig, ultra høy gevinst metallforvrengning. Rene og skitne kanaler kan slås på forsterkerens øverste panel eller eksternt ved å bruke den valgfrie fotbryteren.

 

kabinettsimulering
Hodetelefonen/ Linjeutgang inkluderer vår nye CABSIM -funksjon, som trofast emulerer lyden av en mikrofon -oransje 4 × 12? skap lastet med vår flaggskip stemme fra verdenstalerne. Bruk hodetelefoner for stille praksis eller koble til en mikser/innspillingskonsoll for å fange enorme, autentiske oransje toner i studio.

 

Voice of the World Speaker

Voice of the World Speaker

Voice of the World Speaker

Voice of the World Speaker

  Strong>
Våre egne spesialdesignede høyttalere leverer den perfekte balansen mellom moderne lavenden og vintage høydepunkter, og opprettholder klarhet selv når de skyves.

 

klassisk oransje oransje Styling
Ferdig i vår legendariske lyve som dateres tilbake til 1968, har Crush Range vår kurvvev vinyl, vevd høyttalergitterklut, signatur 'bilderamme' kanting og ikoniske hieroglyfer på kontrollpanelet.

 

nb: Svart VersJon