Orange Crush 20 RT 1x8" Combo

Varenr: 1080623
Orange Crush 20 RT 1x8" Combo
2 325,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

praksis perfekt


Ny for 2015 Crush 20RT bygger på tonalplattformen til Crush 20 med enda mer funksjonalitet gjennom Inkludering av frodig ombord reverb og en integrert kromatisk tuner. I likhet med det mer "nedstrippet" søsken, har Crush 20RT fotbyttbare rene og skitne kanaler pluss vår nye høye gevinst, fire -trinns forforsterkerdesign, og serverer en enorm palett med overdrevne og forvrengte lyder, rik på harmoniske overtoner.

p> 

Det rene stansen oppnådd gjennom Crush 20RTs Custom 8? Verdens høyttaler er intet mindre enn svimlende, med en ledende levering og lyddybde som belaster forsterkerens beskjedne fotavtrykk. Komplett med en aux i for å støtte spor og en CABSIM-belastet hodetelefonutgang, er Crush 20RT den perfekte bærbare praksis-amp-kombinasjonsboksen, og kombinerer brukbare funksjoner med legendarisk oransje tone og spredning av klassisk oransje mojo.

 

Nøkkelfunksjoner:


all analog signalvei
Vår forpliktelse Å analoge forsterkerkretser i en digital tidsalder sikrer at knusende forsterkere har den livlige følelsen og responsen som oransje er kjent for, og inspirerer gitarister til å spille instrumentene sine, ikke teknologien. Crush 20RTs svært effektive 3 -bånd EQ -delen gir stor kontroll over lyden din, fra dristige årgangsfarger til øste moderne toner.

 

Twin -kanal, høy gevinst Forforsterkerdesign
Opplevelsesnivåer av detaljert metning og allsidighet aldri før hørt i en praksisforsterker. Med utgangspunkt i den enorme suksessen med vår Crush Pro -serie, setter vår forforsterkerdesign et virkelig inspirerende utvalg av komplekse toner i hendene på spilleren. Høy kvalitet, lavstøykomponenter gir fire stadier av forsterkning med eksepsjonell rikdom og klarhet, og leverer alt fra salige renser, til klassisk bluesy oransje knase helt gjennom til fyldig, ultra høy gevinst metallforvrengning. Rene og skitne kanaler kan slås på forsterkerens øverste panel eller eksternt ved å bruke den valgfrie fotbryteren.

 

kabinettsimulering
Hodetelefonen/ Linjeutgang inkluderer vår nye CABSIM -funksjon, som trofast emulerer lyden av en mikrofon -oransje 4 × 12? skap lastet med vår flaggskip stemme fra verdenstalerne. Bruk hodetelefoner for stille praksis eller koble til en mikser/innspillingskonsoll for å fange enorme, autentiske oransje toner i studio.

 

reverb & Integrert kromatisk tuner
Basert på en klassisk ‘vår’ type er Reverb i Crush ‘RT-modellene en helt ny digital modul som tilfører en varm 3D-romslighet til lyden din. Alt fra en subtil skimmer til lange eteriske stier Kretsen har en analog ‘tørr gjennom’, og sikrer at gitarens tone opprettholder sin integritet når reverb er blandet i.  Den integrerte kromatiske tuneren er nøyaktig og raskt sporet for raske innstilling mellom syltetøy.

 

Verdens taler
Vår Eier eget designede høyttalere leverer den perfekte balansen mellom moderne lav ende stans og vintage høydepunkter, og opprettholder klarhet selv når de skyves.

 

klassisk oransje styling < Br> Ferdig i vår legendariske lyve som dateres tilbake til 1968, har Crush -serien vår kurvvev vinyl, vevd høyttalergitterklut, signatur 'Picture Frame' kanting og ikoniske hieroglyfer på kontrollpanelet.

  < /p>