Zoom M3 MicTrak

Varenr: 1181948
2 404,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
03.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
PERFEKT LYD TIL BILDE I ETT TAKE.

M3 MicTrak gir filmskapere muligheten til å heve standarden på innholdet sitt med uberørt, god lyd. Denne stereomikrofonen/opptakeren montert på kamera fanger opp alle soniske nyanser med 32-bits floating opptak.

32-BIT FLOAT OPPTAK

M3 fanger opp lyd uten klipping, hver eneste gang. Med 32-bits float-opptak er det ikke nødvendig å stille inn gain. Enten det er dialog, lydeffekter eller utendørs atmosfære, vil du alltid få det perfekte lydbildet.

KLAR FERDIG GÅ

Skift raskt fra scene til scene med M3 festet til kameraet du ønsker. Det spesialdesignede sjokkfestet holder oppsettet ditt lett og sikrer minimalt med håndteringsstøy.

STEREO OG MONO MODUS

Bytt enkelt mellom mono- og stereomodus. Mono-modus er optimal for å fange dialog. 90º gir et nøyaktig og transparent stereoopptak. 120º gir stereoopptak ideelt for stemning eller lydeffekter.

MER FLEKSIBILITET

M3 lagrer alltid en backup som Mid-Side RAW-fil, noe som gir deg fleksibiliteten til å justere stereobredden på opptaket ditt i postproduksjonen.

POSTPRODUKSJON

Med M3 Edit and Play-programvaren kan du justere stereobredden på opptaket og normalisere filene dine for å forberede dem for synkronisering og redigering.

USB-MIKROFON

Koble USB-C-porten til en PC, Mac, iOS eller Android-enhet for å bruke M3 som en USB-mikrofon for streaming eller opptak.

FOR HELEDAGSFOTO

Med SDXC-kortstøtte på opptil 1 TB og 12 timers AA-batterilevetid, kan M3 sørge for lyden under lange produksjonsdager.

HVA ER I BOKSENM3 MicTrak-pakke inkluderer

M3 MicTrak
Shock mount
Vindhette
Stereo minikabel for DSLR
Quick Tour