Zoom H3-VR

Virtual reality lydopptaker

Varenr: 1120048
2 640,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Enten du er spilldesigner, filmskaper eller musiker, så er virtual reality, VR, unektelig fremtiden når det kommer til å skape innhold. 360-filming har eksplodert i popularitet den siste tiden, men det å ta opp 360-lyd har hengt etter. Inntil nå.

 

H3-VR er en komplett løsning for å fange og prosessere romlig lyd for VR, AR og mixed-reality. Enheten kommer med en Ambisonic-mikrofon, opptaker og dekoder, samtidig som den ikke er større enn håndflaten din. Før i tiden krevde 360 lydopptak en dedikert Ambisonic-mikrofon, en separat opptaker og en PC for å konvertere lyden til VR-klart format. Med H3-VR skjer alt av koding og dekoding i selve enheten, noe som sparer både tid, penger og arbeid i hvert steg.

 

H3-VR har en 4-kapsels Ambisonic-mikrofon som lar deg gjøre presise 360-opptak for VR-opptak opp til 24bit/96kHz. Og uten å noen gang koble til en PC kan du eksportere Ambisonics B-formatterte lydfiler direkte fra H3-V3.

 

H3-VR lar deg også ta opp binaurale WAV-filer opp til 24bit/48kHz. Stereo binaurale lydopptak gir en veldig realistiske romlige opptak som forbedrer vanlige 2D-produksjoner med 3D-lyd. Du kan også ta opp normale stereo-opptak for høyttaler-avspillinger på et vanlig stereooppsett. Zoom har også en gratis programvare som lar deg konvertere Ambisonics opptak til normale 5.1-kanals surround-lyd. Programvaren gir ut lyd som er ferdig konfigurert til et normalt 5.1 oppsett og kan eksporteres til audio eller video redigeringsprogram for videre behandling.

 

H3-VR lar deg også live-streame 360-lyd, så du kan gi den ultimate opplevelsen til dine fans, selv om de sitter hjemme i kontorstolen eller sofaen.