Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA

Med batteri

Varenr: 1181932
Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri Yamaha Stagepas 200 BTR Portabel PA Med batteri
8 899,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Denne lille kuben er pakket med funksjoner og lar deg opptre hvor som helst. Ved siden av å være ultraportabel og vellåtende, får du med Stagepas200 gode muligheter for miksing, intuitiv styring og tilkobling med bluetooth for lydstreaming og fjernstyring. Muligheten for batteridrift gjør også at Stagepas200 blir et veldig alsidig PA-system som passer til alt fra gateartister, fester og taler.

 

Stagepas200 gir deg alle tilkoblingsmuligheter og miksefunksjoner du trenger for en liten duett eller trio - alt i en liten, kubisk innpakning. Anlegget kommer med en innebygget digitalmikser som kan fjernstyres, og har 5 kanaler med 3 mikrofonpreamper og en rekke praktiske funksjoner.

 

Det er enkelt og intuitivt å skru lyd på Stagepas200, så her er det enkelt å få frem godlyden. Hver kanal er utstyrt med en 1-knotts EQ/preset og SPX effekter. Du har også en master output MODE-kompressor, som muliggjør raske justeringer på lyden. Kanal 1-3 har mikrofon-simulatorer bygget inn i EQ/preset-delen for å forbedre lyden på f.eks. kassegitarer.

 

Stagepas200 kommer med flere adaptive funksjoner som lar deg finne din sound. Den har innebygget Priority Ducking som automatisk demper volumet på f.eks. musikk eller andre sekundærkilder når en mikrofon eller spesifikk lydkilde tas i bruk. Den har også en intelligent feedback-demper, som fjerner uønsket feedbackstøy i en live-situasjon.

 

Stagepas Controller-appen (til både iOS og Android), lar deg fjernstyre funksjoner som volum og EQ. Appen lar deg også finjustere ting som EQ, klang, kompresjon, mikrofonsimulator, ducking osv. med større presisjon enn du kan med bryterne på enheten i seg selv. Innstillingene du gjør kan lagres i scener i appen og kan hentes fram igjen når som helst for enkelt oppsett og samme lyd hver gang.

 

  • 8" Subwoofer
  • 1" driver, 1.4" voice coil
  • 180W Klasse D-forsterker (LF: 150W, HF: 30W)
  • 125 dB SPL
  • 300x308x301mm
  • Digital mikser med 5 kanaler
  • Effekter: Ducker, SPX-klang
  • 12.5kg (med batteri)