Yamaha Stage Custom Birch 13x09

Hengetam - Natural Wood

Varenr: 1084460
Yamaha Stage Custom Birch 13x09 Hengetam - Natural Wood
2 166,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Yamaha er en stolt, japansk trommeprodusent. De har laget trommer siden de startet med D20- og D30-seriene på Hamamtsu-fabrikken i Japan i 1967. Yamaha er også en innovativ trommeprodusent og var blant de første som laget universell hardware med sitt "System Drum"-konsept. Utover på 80- og 90-tallet lanserte Yamaha flere av trommeseriene som fortsatt produseres, blant annet Recording Custom og Stage Custom. Yamahas trommer er med det godt utprøvd over mange år. Dette har ført til at Yamaha har en høy stjerne blant trommiser og blir benyttet av en rekke kjente artister i inn- og utland.

 

Stage Custom Birch-serien til Yamaha ble lansert i 1995. Den nye og forbedrede versjonen av serien gir deg masse valuta for pengene. Tromme-shellene er laget i 100% bjørk og har oppgraderte metalldeler. Shellet er en viktig faktor når det kommer til lydbilde og resonans i trommen. Yamaha har lagt mye arbeid ned i utvikling av bjørkeshellene de bruker i Stage Custom Birch-serien. Med 6 lag bjørketre overfører tromma vibrasjonene fra skinnet med høy presisjon og god resonans.

 

  • Finish: Natural Wood
  • Størrelse: 13"x9"