Yamaha DTXM12 digital multi pads

Varenr: 1067247
Yamaha DTXM12 digital multi pads Yamaha DTXM12 digital multi pads Yamaha DTXM12 digital multi pads Yamaha DTXM12 digital multi pads
6 081,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Multi-Lyder og Multi-Effekter!

I tillegg til et bredt utvalg av lyder hentet fra Yamahas Motif-synthesizere, har DTX-MULTI 12 mange nye perkusjonslyder, tatt opp med Yamahas avanserte samplingteknikker. I alt finnes 1277 innebygde lyder! DTX-MULTI 12 inkluderer ikke bare digitale lyder, men også lyder til DJ-bruk, et bredt spekter av perkusjonlyder, kromatisk perkusjon, folk og akustiske trommer. Man kan også importere WAV- og AIFF-filer fra et USB-minne og bruke dem som lyder. DTX-MULTI 12 kan således fungere som en sample-avspillingsenhet med 64MB Flash ROM.DTX-MULTI 12 kommer også med romklang og chorus-effekter som kan som kan appliseres på hele trommesett.

MULTI-PATTERN!

DTX-MULTI 12 leveres med 128 MIDI-patterns fra mange forskjellige stilarter, som folk, rock og house. Man kan tildele patterns til spesifike pads, slik at man kan starte og stoppe hele beats ved å slå på en pad. Man kan ta opp egne patterns eller programmere dem på en PC. Med Tap Tempo funksjonen endres tempoet i dine patterns enkelt.

MULTI-Mode! -Spillemodi-

Man kan spille på DTX-MULTI 12 på mange forskjellige måter. &qout;Stick mode&qout; er optimert for å spille med trommestikker, &qout;Hand mode&qout; for å spille med hendene og &qout;Finger mode&qout; for fingerspill. Det finnes også en &qout;Muting feature&qout; som muter eller endrer lyder når man trykker hånden mot paden.

Multi Assignment! -Triggerfunksjoner-

DTX-MULTI 12 er fullstappet med funksjoner som kan stimulere brukerens kreativitet. Opptil fire forskjellige lyder kan dedikeres til hver pad. &qout;Stack mode&qout; trigger alle lyder som er dedikert til en pad samtidig, mens &qout;Alternate mode&qout; trigger lydene individuelt i en fast rekkefølge hver gang man slår på paden.

Multi-grensesnitt! -Musikkproduksjon-

I tillegg til MIDI In/Out tilkopling, kan DTX-MULTI12 koples til PC ved hjelp av en USB-kabel (ekstrautstyr). Data kan også lagres direkte til et USB-minne. Ting du programmerer på din computer kan avspilles på DTX-MULTI 12, og omvendt kan DTX-MULTI 12 brukes til å spille inn MIDI-sekvenser på din computer ved hjelp av padene. Cubase AI 5 software fra Steinberg medfølger, hvilket gir mulighet til å lage komplette musikkproduksjoner samme dag man kjøper en DTX-MULTI12. En framtidig Cubase-extension (vil kunne lastes ned fra vår hjemmeside) lar brukeren styre Cubase AI 5 fra frontpanelet på DTX-MULTI 12. Dette vil drastisk kunne øke produktiviteten.

MULTI-Triggering! -Utvidelsesmuligheter

Via trigger-inputkontaktene på DTX-MULTI 12 kan man kople til opptil fem eksterne pads i tillegg til en fotkontroll og en hi-hatkontroll. DTX-MULTI 12 kan tilpasses så den dekker alle behov. Man kan kople til en hi-hatkontroll (f.eks. HH65) og en kick-pad (f.eks. KP65) for å benytte DTX-MULTI 12 som et kompakt trommesett. Kople til en footswitch (f.eks. FC4) for å veksle mellom forskjellige trommekit og phrase patterns. Kople til en fotkontroll (f.eks. FC7 eller FC9) for å kontrollere volum og effekter. Kople til en tromme-trigger (f.eks. DT20) for å konvertere akustisk trommespill slik at signalne kan bli brukt for playback. (Hi-hatkontroll, footswitch, fotkontroll, kick-pad og tromme-trigger selges separat.)