Yamaha HXREXII extension rack for

HXR2LII

Varenr: 1064966
Yamaha HXREXII extension rack for HXR2LII
3 799,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

HXRexii oppretter et tre-benstativ når det kombineres med HXR2LII.


Nyutformede aluminiumsrør ... sterkere, lettere i vekt:

Hexrackii bruker et komplekst kryss Seksjonsdesign utviklet seg fra den originale Hexrack. Rørene er laget av en aluminiumslegering. Denne kombinasjonen av design og materiale produserer rør som er betydelig lettere i vekt, samtidig som det gir kraftig forbedret styrke-så mye som det dobbelte av konvensjonelt runde rør.
Utvid med tilbehør eller hva du allerede har

utvid med tilbehør Eller hva du allerede har:

Hvis du vil utvide Hexrackii -systemet ditt, tilbyr Yamaha et bredt utvalg av individuelle tillegg på deler som lar deg tilpasse systemet ditt akkurat slik du vil. Hexrackii er også kompatibel med maskinvare på 22.2-diameter så vel som de originale Hexrack System-delene, slik at du kan legge til det nye systemet ditt med alt du allerede har.

Få grep:

Hexrackii -klemmer får et fjell solid grep på skinnene med en syntetisk hylse som passer mellom klemmen og skinnen. Når klemmen strammer seg, komprimerer den hylsen for å etablere et solid grep. Dette gir klemmen et sikkert, glidfritt grep på skinnen når den er strammet, og tillater enkel justering når den løsnes, noe som gjør hele oppsettprosessen rask, enkel, fleksibel og solid.

Stor styrke uten vekten:

For så solid som det nye Hexrackii -systemet er det, er det utrolig lett. Ved hjelp av en spesiell aluminiumslegering opprettet Hexrackii-designteamet en seks-sidig, slisset jernbane som gir en optimal balanse av lett vekt og styrke. Disse skinnene er uovertruffen for stivhet og vekt, og motstår skjevhet og komprimering.