Xvive U6 Digitalt trådløst system

Varenr: 1175202
Xvive U6 Digitalt trådløst system Xvive U6 Digitalt trådløst system Xvive U6 Digitalt trådløst system Xvive U6 Digitalt trådløst system Xvive U6 Digitalt trådløst system Xvive U6 Digitalt trådløst system Xvive U6 Digitalt trådløst system
1 850,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

  • Høytillatelse, trådløst lydsystem for ultra-kompakte >
  • Mottaker har en skofeste for tilkoblinger til DSLR -kameraer; TRS til TRRS -adapter inkludert for tilkoblinger til smarttelefoner
  • kommer med sender, mottaker, lydkabel, dobbel USB -laderkabel, senderklipp og krok+sløyfefester, lodne frontrute og bærepose

 

Trådløs lyd for video blir ikke enklere enn dette.   U6 Compact Wireless MIC System   sport en innebygd mikrofon, passer i håndflaten din og setter opp på sekunder. Og-for de som foretrekker et rent utseende på skjermen-kan senderen skjules under klærne dine! Kombiner dette med høye troskap 24-bit/48 kHz lyd og ekte mangfold Se det…

U6 var designet for allsidighet! Du kan bruke senderen på fire forskjellige måter: to   synlig   og to   skjult. Hvis du vil vise frem U6 -en, bruk enten klippet eller kroken og sløyfefestene for å feste senderen på toppen av klærne dine.

 

Nå gjør du ikke ikke !

Hvis du foretrekker et rent utseende på kameraet, kan du bruke systemets krok og sløyfe-festemodus for å skjule senderen under en jakke eller skjorte-eller bare bruk klippet og tuck enheten på undersiden av din Klær.

 

Lag tilkoblinger

U6 -mottakeren er utstyrt med en skofeste som lar den sitte komfortabelt på toppen av DSLR. Den medfølgende lydkabelen sender lyden fra mottakeren til kameraet. Bare skyv den inn, koble den til og slå den på!

 

smart løsning

å koble til en smarttelefon er også en lek, forutsatt at du har Enhver nødvendig adapter som broer fra en 1/8 '/3,5 mm plugg (TRS til TRRS -adapteren, inkludert i U6) til telefonens inngang.
Mottakeren er så liten og lett at den kan monteres på baksiden av telefonen din (eller et stativ) ved hjelp av den medfølgende krok- og sløyfefestene, eller til og med et stykke tape.

 

Din sanne stemme

Til tross for Den lille størrelsen, lett vekt og lav pris, U6 -systemet, scrimp ikke på lyd! Signalet er høyoppløselig 24-bit/48 kHz digital lyd-med bredt dynamisk område, lav støy, lav forvrengning og en bred frekvensrespons.

 

Send en sterk Signal

U6 sender et stabilt trådløst signal på 2,4 GHz-båndet, over et forbløffende 90-fots område. Systemet har fire kanaler å velge mellom, og den sanne mangfoldsmottakeren har to antenner i stedet for en - for å forsøke en solid tilkobling hver gang, selv med andre trådløse enheter i området! Latensen er umerkelig på bare 5 ms, så stemmen din og leppene dine vil alltid være synkronisert.

 

Lad fremover

Lading av U6 -systemet er en lek. Bare koble den medfølgende doble USB -kabelen til hvilken som helst 5V USB -strømkilde, koble til senderen og mottakeren, og begge belastes om to timer. En full kostnad gir deg fire timers uavbrutt trådløs lyd!