Turbosound TS-PC8-1 iQ8

Padded Transit Cover

Varenr: 1131773
Turbosound TS-PC8-1 iQ8 Padded Transit Cover Turbosound TS-PC8-1 iQ8 Padded Transit Cover Turbosound TS-PC8-1 iQ8 Padded Transit Cover Turbosound TS-PC8-1 iQ8 Padded Transit Cover
548,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
26.04.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Deluxe vannavstøtende beskyttelsesdekke for 8 "høyttalere, inkludert IQ8
 

  • Deluxe vannavstøtende beskyttelsesdekke for 8 "høyttalere
  • Rugget svart flerlags nylon ytre materiale forhindrer inntrengning av skitt og støv
  • Tykke interiørskum polstring gir overlegen beskyttelse i transitt
  • Åpninger i deksel tillater tilgang til innebygde kabinetthåndtak
  • Ideell for turbosound IQ8 og andre 8 "høyttalere
  • Maksimal høyttalerstørrelse: 460 x 280 x 280 mm (18,0 x 11,0 x 11,0 ")
  • Designet og konstruert i Storbritannia


 

Your  iq8  høyttaler er et fint laget lydinstrument som fortjener den høyeste beskyttelsesgraden, så vi designet den perfekte løsningen-TS-PC8-1 Deluxe Cover . TS-PC8-1 er laget av super-tigs svart nylon, og er et "must-have" tilbehør for ditt  turbosound8 "høyttaler.


Beskyttelse mot elementene

Mye mer enn bare en attraktiv coverup, er TS-PC8-1 konstruert av flere lag med robust nylonstoff for å holde vann, støv og skitt fra å påvirke høyttaleren din. TS-PC8-1 beskytter kabinettet ditt under transitt til og og og Fra spillejobben; ndash; og hvis spillejobben eller økten går i mer enn en natt, vil det å sette dekselet tilbake beskytte den mot utilsiktet søl eller andre utilsiktede uhell.


gjort for å reise < /P>

Et tykt lag med interiørskum-polstring gir overlegen beskyttelse mot altfor ivrige veismannskap, og sporadisk smell og ding kan rette ut. Og fordi TS-PC8-1 er designet for å passe perfekt og beskytte Ditt høyttalerskap, tilpassede åpninger er gitt for praktisk tilgang R  turbosound  høyttaler som en hanske, og beskytter investeringen din i tone mot skitt, støv og regn-og er en utrolig rimelig måte å holde utstyret ditt bra ut i årevis.