TC Electronic Flashback 2 Mini Delay

Varenr: 1140572
TC Electronic Flashback 2 Mini Delay TC Electronic Flashback 2 Mini Delay
1 437,-
-+
9 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Legendarisk ultra-kompakt forsinkelsespedal med mos fotbryter og nytt tape og analoge algoritmer

 

  • Tiny Legendary Delay Pedal kommer tilbake med innovativt trykkfølsom fotbryter og en Fersk batch av toneprints
  • Sekundære fotbryterfunksjoner: mos og tappetempo gir deg kraftige sanntidsparameterkontroll
  • Neste generasjons forsinkelsesalgoritmer gir deg ultra-realistiske analoge og båndforsinkede toner med Warble and Flutter Effects
  • Alle nye fascinerende krystallforsinkelser bruker polyfonisk oktavermotor fra sub' n' Opp Octaver for andre verdens toner
  • Lag dine egne forsinkelser og tilpasse mosfunksjonalitet med gratis TonePrint Editor (PC, Mac, iPhone, Android og iPad)
  • Toneprint-aktivert for å la deg stråle The Beam the Nye flashback 2 forhåndsinnstillinger inn i pedalen din med gratis TonePrint-appen
  • Ekstra-lite kabinett passer enkelt på et hvilket /li>
  • Fungerer feilfritt med gitar- og FX-sløyfesignaler
  • True bypass gir mulighet for optimal klarhet og null high-end tap når pedalen er av
  • analog-tørt gjennomgang Opprettholder integriteten til analog tørr signalbane når effekten er på
  • designet og konstruert i Danmark


flashback 2 mini forsinkelse

gammel Skolemettede bånd ekko, varme, grusomme analoge forsinkelser, sprø ren digital repetisjoner og alt derimellom.


Høres ut som mye utstyr å hente rundt, ikke sant?

Høres ut som mye utstyr å hale rundt, ikke sant?


Høres ut som mye utstyr å hale rundt, ikke sant?


,. Br> Feil!


som inneholder all den suverent realistiske og musikalske lydforsinkelsen Toner fra sine større søsken, Flashback 2 Mini Delay pakker en gjennomsnittlig trøkk i en mager stompox.


Tiår med forsinkelse

De ekstremt realistiske algoritmene er alle møysommelig utviklet for å levere varme , frodige og responsive toner, som gjenspeiler TC Electronics tiår med forsinkelsesopplevelse.


Og hvis du trenger det lille ekstra noe til lyden din, er det en verden av tone å utforske under overflaten takket være Toneprint Teknologi.


Bruk appen til å dykke gjennom kaskaderende, skimmer av forsinkelse, modulerte ekkohaler eller kalejdoskopisk oscillerende tilbakemelding - skreddersy tonen din til riggen din!


Legg til det valget mellom Tap Tempo og den banebrytende mosfotbryteren som lar deg frase forsinkelsen din som en uttrykkspedal, og du har pund-for-pund forsinkelsespedalmester!


Trykk på Din tone

berømt utøvd av slike mestere som kanten, Brian May og David Gilmour for å nevne noen, den store, dristige, forsinkelsesdrevne riffen er en høyere kunstform.


Måten en allerede feit tone kan gjøres om til et fryktinngytende masseforførelsesvåpen av det rette settet med underavdelinger og riktig forsinkelse Timbre - det er en ting av skjønnhet.


Flashback 2 Mini's Tap Tempo lar Du synkroniserer riffingen din for å sikre at gjentakelsene er døde på.


Bare aktiver tappetempo i TonePrint -appen, hold fotbryteren et sekund til du ser den røde LED -ene -grønne, og og Vis trommeslageren som er sjefen!


Mash - Heart of Innovation

Flashback 2 Mini Delay har en banebrytende ny teknologi som bringer et bredt spekter av kreativt uttrykk for festen, og kontrolleres utelukkende av hvor mye press du bruker på fotbryteren.


År i ferd med å lage, og bare tilgjengelig i Select TC Electronic Products, denne smarte innovasjonen løfter den vanlige fotbryteren godt over de verdslige pliktene av bare "på" og "av". Enda viktigere - Mash løfter ytelsen til neste nivå.


Følg ørene dine!

Stor tone er vanskelig å komme med, men noen ganger tar det noe så lite som en God buffer på rett sted å bringe liv og glans i en kjedelig klingende signalkjede.


Flashback 2 Mini-forsinkelse gir deg kraften til å velge mellom enten en helt gjennomsiktig bufret bypass for å drive din dyrebare tone gjennom lange kabelkjøringer eller overfylte signalkjeder eller en knirkete ren ekte bypass avhengig av oppsettet ditt.


Alt du trenger å gjøre er å plassere pedalen der du vil ha den og bruke gratis toneprint -appen til å Se hvilken forbikjøringsmodus som høres best ut gjennom riggen din!


Størrelse saker

Bare se på flashback 2 mini -forsinkelse! Hvem hadde trodd at en så liten pedal kunne huse så mange klassiske og stilige forsinkelseslyder?


Vel, flashback 2 mini forsinkelse bringer den i lastebiler - og ørene og pedalboardet ditt vil være åh, Så takknemlig.


Rom for valg

En ekstra fordel med TonePrint er at vi kan stappe så mange forsinkelsestyper i dette lille miraklet som hjertet ditt ønsker. Velg mellom favorittbåndet ditt, analog, klassisk 2290 lyd og dynamisk forsinkelse, det er alt her i spar!


Hvorfor bare gjenta historien - Lag den

Enten du ' Re en omgivelsesguru som søker etter noen få drømmeaktig toner, en sonisk astronaut som utforsker de ytre regionene i ditt eget personlige lydbilde - eller bare vil legge til en stor dose kjempebra til din spill, gir flashback 2 Mini -forsinkelse verktøyene for å gjenopplive kreativiteten din som Ingenting annet.


Hvorfor følge flokken - når du kan lede den!


Krystallforsinkelse & amp; Mer ...

Flashback 2 Mini Delay's Crystal Effect bruker den samme algoritmen som gjorde den utrolige Sub 'N' Up Octaver, en av våre bestselgere.


Ved å skifte Stigningen opp en oktav gjennom hver tilbakemeldingssløyfe, skaper krystallforsinkelse en annen verdslig skimmer som ganske enkelt må oppleves for å bli trodd. Og du kan velge mellom totalt 8 fantastiske forsinkelsesalternativer, inkludert hyperrealistisk tape, moderne, omvendt og mye mer. Flashback 2 Mini Delay er intet mindre enn strålende!


Toneprint

Toneprint betyr signatureffekter - og signatureffekter betyr virkelig kreative toner.


Fra klassiske innovatører til gutta som former fremtiden for musikk, har vi bedt de kuleste artistene rundt om å komme med deres tilpassede signaturversjon av en TC elektronisk effekt - og gjøre dem gratis tilgjengelig for deg!


Sann til tone

Du elsker tone, så gjør vi, og designfilosofien vår vitner om det. Så uansett hvilken rute du vil gå, fikk vi ryggen.


Med optimalisert takhøyde, ekte bypass eller bufret bypass-bryter og drepe-tørke av/på, garanterer denne pedalen optimal tonal integritet og null tap av Tone.


Og uansett om pedalen er på eller av den dyrebare tørre lyden, blir alltid ført gjennom pedalen uskadd i alt det er ren analog ære på grunn av en analog-tørr gjennom. < /p>