TC Electronics Teleport

Active Guitar Signal Receiver

Varenr: 1104470
TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Receiver TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Receiver TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Receiver TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Receiver TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Receiver TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Receiver TC Electronics Teleport Active Guitar Signal Receiver
300,-
-+
10 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Teleport er et høyt ytelse aktivt gitarsignal langt kabelsystem som består av en sender (GLT) og en mottaker (GLR).

konstruert for å konvertere GLT-sendere balansert lavimpedans (LO- Z) Signal tilbake til ikke-balansert (HI-Z), teleporter er effektivt for avstander på opptil 300 fot (100 meter) med absolutt null signaltap-noe som gjør det til den ideelle løsningen for lange kabelkjøringer i ytelsessteder og innspillingsstudioer.

Langdistanseopphold

Et stort stadium gir ofte en utfordring når det gjelder å få gitarsignalet ditt til forsterkeren din, og kjøre en lang ubalansert 1/4" Gitarkabel kan raskt suge livet ut av din dyrebare tone.

pluss, de lange gitarkablene er ekstremt utsatt for elektrisk støy og radiofrekvensinterferens (RFI), for ikke å nevne signaltap.

Teleport lar deg bruke standard balanserte LO-Z mic-kabler for å eliminere alt dette ovennevnte, slik at du aldri mister en dråpe tone.

naturlig lyd

Du har jobbet hardt for å oppnå signaturen din lyd - og nbsp; teleport&Apos; s høye takhøyde -design respekterer det!

Enten du er koblet til en sveivstabel i en off -scen  isolasjonsbod, eller i studio, får du gitaren din; s sanne ,  støyfri  tone - som til og med kan mates til pedalboards, forsterkere og trådløse systemer.

brukervennlighet

Hele teleportsystemet tar bare minutter å sette opp og er så enkelt å bruke, nei materie på størrelsen på arenaen eller studioet.

Bare koble GLT (sender) og GLR (mottaker) ved hjelp av en balansert XLR -mikrofonkabel, koble gitaren din opp til GLT, plugg G G LRs utgang i din APOS; s inngang, og teleporter umiddelbart buffere, balanser og samsvarer med impedans i seg selv.

Teleport er til og med full transformator-isolert for elektrisk separasjon og ultra-lav støy, med lav harmonisk og faseforvrengning (techno-speak for: det høres bra ut!).

teleport&Apos; s CV
  • Høy takhøyde-design tilbyr overlegen lydkvalitet
  • Variabel pickup-lastkompensasjon for ren lyd
  • Lav impedans 1/4" TR -utgang for å koble til forsterker
  • driver gitarsignalet ditt opp til 100 m) uten tap
  • Høy kvalitet nøytrik* XLR for høyeste signal Integritet
  • Jordløftbryter eliminerer bakkesløyfeproblemer
  • Fullt transformator-isolert design sikrer elektrisk separasjon
  • Ultra lav støy, harmonisk og Faseforvrengningsdesign
  • Aluminium ekstruderingshus med beskyttende silikongummi hjørner
  • Kompakt og robust design