TC Electronic 3rd Dimension Chorus

Varenr: 1104319
TC Electronic 3rd Dimension Chorus TC Electronic 3rd Dimension Chorus TC Electronic 3rd Dimension Chorus
578,-
-+
9 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Vintage Analog Chorus Pedal Recreation with 4-Button Effect Selection and BBD Circuitry

 

  • Autentisk rekreasjon av populær vintage kor pedal
  • Unikt 4-knapps utvalgssystem
  • Legendarisk, All-Analog BBD (Bucket Brigade Delay) Circuitry
  • True bypass for Ultimate Signal Integrity
  • " bygget-lignende -a-tank" Metallchassis
  • kjører på 9 V batteri eller PSU-SB DC strømforsyning (ikke inkludert)
  • Designet og konstruert i Danmark


3. dimensjon Chorus

3. dimensjon Chorus er en unik type “ubevegelig" Korffekt som gjengir den som øyeblikkelig gjenkjennelig '80 -talls ren tone. Den er full og frodig, og utvider tonalområdet ditt med en tredimensjonal følelse som på en gang er rik og søt, så vel som grunt og glatt. Pedalen har ingen knotter å fikle med - bare 4 forhåndsinnstilte knapper som spenner fra “bare litt" til “ganske betydelig". Stol på oss-du kommer til å elske dem alle!


Klassisk All-Analog Chorus

Den tredje dimensjonen Chorus Pedal henter inspirasjonen fra det klassiske 80-talls analoge studio Chorus Gitartoner funnet på tusenvis av innspillinger - tykk, frodig og krystallklar. Den reagerer til og med på din spilledynamikk-enten graver inn på noen kjøttfulle akkorder, funk ut på noen sprø dobbeltstopp, eller skape enorme klingende, fingerplukkede arpeggios. Du finner raskt noen gjenkjennelige innstillinger med 4-knapps grensesnittet.


Glem knotter

Du kan lagre knotten som vri på det andre utstyret ditt; Det tredje dimensjonen Chorus har 4 smakfulle og brukervennlige forhåndsinnstilte knapper, og gir et fantastisk utvalg av flotte toner. Du kan til og med koke ut 16 forskjellige forhåndsinnstillinger fra pedalen ved å kombinere de 4 knappene på forskjellige måter (det er til og med en skjult forhåndsinnstilling som bare er aktiv når knappene er i opp -posisjonen). En bred palett med velsmakende korusing er øyeblikkelig innen rekkevidde - med den tredje dimensjonen Chorus Pedal!


Veikraftig

I motsetning til de delikate vintage pedalene fra i går, er den tredje dimensjonen koret Bygget for å stå opp mot hva du kaster på det og fortsette å levere de vakre tredimensjonale tonene-både i studio og på veien. Og den sanne bypass -ytelsen holder tonen din intakt når pedalen er av.