TC Electronic Pipeline Tap Tremolopedal

Varenr: 1099190
1 460,-
-+
8 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den vidt etterlengtede rørledningen Tap Tremolo tar vintage varmen som gjorde Tremolo -effekten så ikonisk og parer den med en moderne kant for mer radikale situasjoner. Pipeline har både myke vintage sinusbølger og solide firkantede blokker tilgjengelig ved flicken til en bryter og med opptil 6 dBs boost deg&Apos; vil aldri høres tynn ut eller tømt ut. Fotbryteren er TAP-tempo-aktivert for raske tempojusteringer, og underavdelingsknappen lar deg skjøte tempoet i syv inspirerende rytmiske aksenter. Og sist, men ikke minst - det er TonePrint -aktivert, noe som gir deg et uendelig utvalg av muligheter i en liten boks som ikke vil sette en ding i brettet

  • Vintage og firkantede modus
  • Tap tempo
  • Tilpassbare tremolo -former og sekvenser

 

Tilpassede utskårne fat

Tilpasset modus lar deg programmere ditt eget underavdelingsmønster. Ved hjelp av Free TonePrint -redigereren kan du sekvensere opptil 4 barer med forskjellige underavdelinger for en kopedetisk dyne av Tremolo -biter. Det kan være to barer fra 8. og nbsp; notater, tredje stolpe er 16. og nbsp; notater, og den fjerde linjen er 32ndnotes. Eller omvendt! Slipp din indre dubstep Demon eller praktiser din robo-vocabulary for den teknologiske singulariteten!

 

Tap tempo og slipp inn

> Med tappetempo og en allsidig underavdelingsknott, har du alle dine rytmiske prokliviteter om bord og lett å få. Vi lastet trykkfunksjonen i standard fotbryteren, så den vil ikke spise for mye pedalboard -plass. Bare hold fotbryteren i to sekunder, lys blir grønt, så kan du trykke på tempoet du ønsker. Etter det, bruk underavdelingsknappen for å gi din tremolo den rette rytmiske stammingen, tilpasset situasjonen. 

 

trim surfe med toneprint

Ved hjelp av mini-vippebryteren kan du låse opp et vell av avkjølte toneavtrykk fra vår lokale stamme av tone-surfere. Å bruke TonePrint Editor vil brette ut rørledningen som en verktøykasse med Tremolo. For eksempel kan du blande to forskjellige tremolo -pulser for super gnarly og eksentriske kurveformer. Hver puls kan ha sin egen individuelle form, hastighet og fase. Dette gjør det mulig å etterligne den klassiske lyspærebaserte opto-tremolos, som Shin Ei Univibe, med sin" Double Dip" -formede bølger.