TC Electronic Hall of fame 2

Reverb pedal

Varenr: 1097393
1 874,-
-+
20+ på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Ikonisk klangpedal med nyvinnende MASH fotbryter og shimmer effekt 

  • Den ikoniske pedalen vender tilbake bedre en noensinne, og med innovatin trykksensitiv fotbryter, og ny shimmer effekt
  • Nyvinnende MASH teknologi forvandler fotbryteren til en trykksensitiv kontroller 
  • Ny shimmer klangalgoritmer hever reverben din en oktav i hver feedback loop og gir en utenomjordisk effekt
  • Neste generasjons klangalgoritmer gir deg fenomenalt realistiske klangfarger
  • TonePrint lar deg stråle over kule signaturprofiler til pedalen din med TonePrint appen som også er gratis  
  • 3 dedikerte plasser for å lagre dine favoritt TonePrint profiler  
  • Lag dine egne klangeffekter fra bunnen med TonePrint Editor for PC, MAC og iPad  
  • Enkle og brukervennlige kontroller tar ikke din oppmerksomhet bort fra spillingen  
  • True Bypass tillater for optimal klarhet i tonen og hindrer tap av tone når pedalen er slått av  
  • Virker perfekt både på direkte gitarsignal og i effektsløyfe
  • Du har også valget om å kjøre pedalen i bufret modus for å minke signaltap ved lengre kabelstrekk 
  • Analog-Dry-Through sikrer signalkvaliteten selv når pedalen er aktivert
  • Designet og konstruert i Danmark  

Den originale Hall Of Fame klangpedalen leverte noen av de mest ikoniske reverbtonene gjennom tidene, men Hall Of Fame 2 er en solid forlengelse av den arven. I bunn og grunn tilfører HOF2 sin MASH teknologi en trykksensitiv pedal til den verdenskjente klangpedalen. Ikke bare svarer den i forhold til ditt trykk og sparer deg for plass på pedalbrettet, men tilfører klangverdenen det beste innen personlig uttrykk. Legg til en glitrende shimmer effekt, og du har en pedal som er ulik alle andre!

 

MASH - I senter av nyvinning

HOF2 inneholder nyvinnende teknologi som tilfører et bredt spekter av kredtive utrrykk, og det kun basert på hvor hardt du trykker ned fotbryteren. Etter år med utvikling, og som finnes kun i utvalgte TC Electronic produkter, hever denne smarte løsningen seg godt over gammeldagse løsninger som kun er AV eller PÅ. Kort sagt, MASH hjelper deg å ta skrittet til et høyere nivå.

 

Shimmer Klang

Med HOF2 blir dine mest høytsvevende drømmer realisert. Den helt nye shimmer klangalgoritmen gir en utenomjordisk effekt en oktav over tonen, og gir deg en euforisk følelse av kiling med hver eneste tone.
Alle de nyutviklede algoritmenr gir deg superrealistiske klang effekter - og gjør HOF2 til klangpedalen uten grenser.

 

Klar for TonePrint

TC Electronic revolusjonerte det tonale universet med sin TonePrint App som gir deg mulighet til å programmere effekter direkte til din enhet, da også inkludert klanger som er brukt av de største ikonene innen rock and roll. Om du ønsker noe mer originalt kan du enkelt lage dine egne klanger i den gratis TonePrit Editoren for PC, MAC eller iPad. Og siden alle gode ting er tre, har du tre ledige plasser på din HOF2 der du lagrer dine favorittprofiler. Hvorfor?? Fordi....mer er bedre!!!!

Autentisk klang

Om spillejobbene dine krever den klangen som gir minner til svunne tider og opplevelser som enda ikke har skjedd, da passer HOF2 for deg! Den er noen annet en vanlige hyllervarer fra konkurrenter. HOF2 lar det tenke utefor esken! Kjøp din i dag, du vil aldri ha bedre tone.

 

Beholder signalkvaliteten

Du elsker tone, og det gjør TC også, og deres firmafilosofi gjenspeiles i dette. Uansett hvilken retining du velger så har du TC i ryggen. Med optimalisert signalhøyde, true bypass eller buffer krets, og Kill-Dry av/på, vil denne pedalen sikre tonale kvaliteter og null signaltap. Og uansett som pedalen er skrudd på eller av, så vil din grunnlyd være ivaretatt under effektene HOF2 tilfører.

Strømforsyning medfølger ikke.