TC Electronic Ditto X4 Looper

Varenr: 1084892
3 058,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den spektakulære nå
Ditto X4 Looper er pedalen som&Apos; ll lot deg gjøre et eneste øyeblikk i tid til noe virkelig spektakulært. Ved å slå sammen brukervennlighet med fantastiske kreative funksjoner som doble sløyfespor, 7 Loop FX, Loop Decay og MIDI Sync, vil Ditto X4 Looper øyeblikkelig bli lerretet du maler dine flerlags soniske mesterverk. Hvis du kan drømme det, kan du sløyfe det!
  • Gitaristspilleren; s Looper - laget for gitarister av gitarister
  • Dual Loop Tracks - Lag utviklende multitrack -komposisjoner eller fullt flekkede sanger
  • 7 Loop FX - Endless Creative Potential

Fortsatt enkel, fremdeles tankegang
Selv om Ditto X4 Looper i utgangspunktet tilbyr uendelige kreative muligheter, hedrer det fortsatt den Kjerneprinsipp for vårt berømte Ditto Looper. Enkelhet! Ingen trommemaskiner, ingen dypredigeringsmenyer eller andre tidkrevende teknisk-tull, bare øyeblikkelig ufiltrert moro. Så alt du trenger å tenke på er - hva vil du lage i dag?

loop de loop
Hvis du trodde at det var morsomt å ha en sløyfespor, så vent til du prøver å kjøre to sammenvevende og perfekt synkroniserte spor samtidig. Det vil blåse deg bort! Kjør en 4-bar perkussiv beat i sløyfe 1 og en 16 bar akkordprogresjon med uendelige lag med omgivelsesstrukturer under i Loop 2, eller bare få vers og kor satt opp i hvert spor og sømløst bytt mellom dem for en uforglemmelig ytelse på scenen . Du er den orale arkitekten, og med Ditto X4 Looper har du til slutt verktøyet til å realisere Sonic Wonders inne i hodet ditt.

fx på farten
Tenk deg dette: du har en kul dual loop Å gå, og du kan se at publikum elsker det. Av det blå engasjerer du Hold FX for en kul rytmisk stamming. Publikum er forvirret. Så snur du sløyfen og kaster dem i en verdensomspennende transe. Endelig traff du det båndstopp FX for en unik kjevelåpende finish til stykket ditt. Du ser opp. Publikum er stum og røyk reiser seg fra hodet, og APO -er; fordi du bokstavelig talt bare blåste tankene! Dette scenariet (som kanskje eller ikke har skjedd), bare skraper overflaten på hva som kan gjøres med de 7 FX ombord. Kast nå sløyfeforfall og ekstern MIDI -kontroll i blandingen, og du har en pedal som vil fortsette å inspirere deg i årene som kommer.