Takamine GB72CE-BSB

(Uten Hardcase)

Varenr: 1091327
Takamine GB72CE-BSB (Uten Hardcase)
7 694,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
29.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Med sin mektige jumbo-kroppsstil, solid topp konstruksjon, fantastiske kosmetiske trekk og premium elektronikk, er GB72CE en kommanderende akustisk-elektrisk bassgitar som er bygget for å utføre. GB72CE produserer alt volumet og den robuste lyden som spillerne forventer av en jumbo -bassgitar med en solid gran topp og flamme -lønn tilbake og sider av en jumbo -bassgitar.
Det slanke mahognyhalsen og 16" -radius bundet palisander tavle gir god følelse og spillbarhet, mens det ombord på Takamine TK-40B forforsterkersystem gir deg en innebygd tuner, trebånd EQ og Gain Controls, Mid-Shift Control , bass-boost-bryter og EQ-bypass-bryter for det ypperste i allsidighet og lydkvalitet.
Andre flotte funksjoner inkluderer en svalehalshalsikel, syntetisk beinnøtt og brosadel, palisanderhodekap, abalone rosett, perle prikk fingerboard innla, gull die -cast tunere, og en vakker glansfinish.

Produktinformasjon

Ant strenger 4
Orientering Høyrehendt