Source Audio Ultrawave

Multiband Processor

Varenr: 1148457
Source Audio Ultrawave Multiband Processor Source Audio Ultrawave Multiband Processor Source Audio Ultrawave Multiband Processor Source Audio Ultrawave Multiband Processor Source Audio Ultrawave Multiband Processor Source Audio Ultrawave Multiband Processor Source Audio Ultrawave Multiband Processor Source Audio Ultrawave Multiband Processor
3 499,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Transformer gitartonen din med multiband metning og tremolo
Det er trygt å si at band som Muse og Rage Against the Machine ikke ville ha gjort sine merker uten den kviksotiske tonesmaken til Matt Bellamy og Tom Morello. Hvis du er den typen spiller som deler en forkjærlighet for utradisjonelle fuzz/forvrengningslyder og synthy cascades of color, er det en rekke slitne, glitrende karaktertoner som skal oppdages i kildelyden Ultrawave -pedalen. En unik multiband-tilnærming til tonestrukturering gir Ultrawave kanten for de hardt klippede squelchy fuzzes og uendelig-opprettholdende utforskende ledninger som er så vanskelig å oppnå med tradisjonelle klippekretser.

Ultrawave deler polyfoniske synth- og gitarsignaler i opptil 10 bånd og lar brukerne svinge og mette hver etter smakebukk, og gir noen av de skitteneste riff -distanserne på planeten. Naturligvis gjør Ultrawave undergang, ørken og industriell med aplomb. Men denne pedalens mykere side vil overraske deg. En moden multiband-kompressor og en tilpasset bølgeform stereo tremolo kan raskt kalles opp ved å bruke den gratis Neuro Editor Desktop/Mobile-appen. Når vi snakker om dette, vil Tone Chasers elske alle klokkene og fløytene i Neuro Editor, hvor du finner masse friskbakte fabrikkforsøk som venter på å forvandle fotgjengergitar/synth-linjer til bølger av supermassiv hysteri.

En banebrytende tilnærming til tradisjonelle effekter
Source Audio Ultrawave -pedalen tar en banebrytende tilnærming til tradisjonell bredbånd overdrive, tremolo og kompresjonseffekter. Ved å dele opp hvert band av en polyfonisk gitar eller et synthesizer -signal i opptil 10 band og la brukere behandle hvert band som sitt eget signal - hver komplett med sine egne justerbare parametere - er Ultrawave i stand til å smi ny grunn for den eventyrlystne lydspelunkeren. < /p>

Hva kan Ultrawave gjøre?

  • Massevis av helt unike overdrivetoner: Ultrawaves band-split-teknologi kan brukes på en mengde spennende overdrive-typer: rør, op-amp, diode, inngjerdet, oktav, foldback og og mer.
  • foldback-forvrengning: Denne synth-avledede forvrengningstypen er en tilbakeringing for å kilde lydens Soundblox multiwave pedal. Fans beskriver lyden sin som aggressiv, glitrende, squelchy og over-the-top buzzy-kort sagt, den vet hvordan man gjør en inngang.
  • Full-fett Chordal Crunch: Mange av våre favorittklippekretser fra fortiden har en tendens til å øse ut de viktige lavene. Det er ikke tilfelle med Ultrawave. Siden signaler kan deles inn i separate bånd og behandles individuelt, lykkes denne pedalen med å bevare de jordskjelvende grunnleggende og tykke andreordens oktav harmonikk, uansett hvor mye gevinst som er slathered på.
  • pulserende bølger av dans, drevet tremolo: rytmisk arpeggiated soundscapes og old-school harmonisk amp tremolo er to områder der ultrawave virkelig skinner.
  • Avanserte stereoeffekter: Vil du sende to helt forskjellige drivseffekter til hver av Ultrawaves utganger? Leter du etter en ping-pong-stereo som spretter fra øre til øre? Du finner disse og mye mer i denne pedalen.
  • komprimering, tremolo, LFO og mer: Det er mye mer toneformingspotensial som skal oppdages i Ultrawave ved å engasjere lydbehandlingsblokker.


Moden for sonisk eksperimentering
The Source Audio Ultrawave er for enhver gitar/synth -spiller som er mental med eksperimentell. Hvis du har en vilje til å avdekke en bestemt type uvanlig forvrengningseffekt, har Ultrawave mer enn sannsynlig en måte.

spenner over nyanserte effekter på soniske ytterpunkter
Multiband Ultrawave kan oppnå så mange lyder at det er vanskelig å sette en finger på hvordan det lyder som. Det er West Coast Doom med en høy stigende terminal. Retrofuturisme med en side av synthbølgen. En sputtende Tesla -spole matet av et sultet sett batteri. En symfoni av klippedioder. En vei til Chiptune Nirvana. En syntesists ferie. Stoner rock a-go-go.

Og det er bare for å kalle ytterpunktene. Kilden Audio Ultrawave pakker absolutt mer nyanserte effekter, inkludert Tubelike Overdrive, bankende opto-tremolo, og til og med ultra-ren multiband-komprimering og arpeggiation.

lydbehandlingsblokker
Vi tror kilden Audio Ultrawaves ekstra lydbehandlingsblokker tar det fra Great to Legendary. Her oppdager du en bunke med modne toneforsterkere å bruke på egen hånd eller i forbindelse med denne pedalens markering av drivkraft og forvrengningslyder.

  • Dual-Channel-kompressor: En kompressor på studiomivå som kan plasseres før eller etter drivkretsen, den kan squash-signaler som løper inn i en fuzz eller balanserer nivåer som kommer ut av en sputter-overdrive.
  • Multiband Tremolo: Denne blokken gir et imponerende utvalg av saftige tremeffekter med både tradisjonell (dybde, hastighet) og ukonvensjonell (begynnelse, LFO -bølgeform) kontroller. Når du manipulerer disse, kan du lage alt fra tradisjonell amp-tremolo til sekvenser-type jagede notatsekvenser.
  • LFO Ring Mod: Dette alternativet legger til ringmodulasjon til Tremolos LFO for å fete opp toner og lage klangorøse metalliske lyder.
  • morph: Hvordan vil du blande sømløst mellom to turboladede toner ved hjelp av en valgfritt uttrykkspedal? Det hele er mulig innen kilden Audio Ultrawave.


Trykk på Ultrawaves potensial med Neuro Editor (Mac/PC/iOS)
Det er klart at en pedal som er så sofistikert som kilden Audio Ultrawave kan være litt skremmende for spillere å dykke rett inn i. Heldigvis kan du få tilgang til et vell av forhåndsinnstillinger for kunstner i gratis Source Audio Neuro Editor Desktop -programvare og mobilapp. Enten du leter etter en spesiell tone for å lage en instrumentdel -pop, eller du bare vil ha et inngangspunkt for å bygge tonen i drømmene dine, er Neuro -redaktøren stedet å begynne å jobbe deg inn i alt Ultrawave kan oppnå. Neuro Editor lager også en one-stop-butikk for soniske frukter av tonalarbeidene dine-du kan katalogisere favoritter og forhåndsinnstillinger for brukere for senere tilbakekalling.

Funksjoner:

  • tar en banebrytende tilnærming til tradisjonell bredbåndsgitar/synth -effekter
  • syltetøy med utradisjonelle fuzz/forvrengningstoner og synthy cascades of color
  • deler innkommende signaler i så mange som 10 band, hver med uavhengig driv- og nivåkontroller
  • Båndplitting kan brukes på tradisjonell (rør, op-amp, diode) samt utradisjonelle (oktav, foldback) metningseffekter
  • rik stereo tremolo med variabel LFO -bølgeform
  • i stand til å lage lyder som minner om sequenser og arpeggiatoreffekter
  • Multiband -kompressor kan plasseres før eller etter drivkretser
  • Neuro Editor Software (Mac/PC/iOS) lar deg lagre og ringe forhåndsinnstillinger eller oppdage ferske toner
  • Dobbelt utganger kan tilordnes stereo ping-pong-effekter eller til å sende ut 2 helt forskjellige signaler


Spesifikasjoner:

  • 37 forskjellige bånddelingsalternativer: Bandsplittingalternativer inkludert enkelt, 2, 3, 4, 8 og 10 band. Hvert bånddelingsalternativ inkluderer flere undersett med forskjellige bånddelingsfrekvenspunkter.
  • 44 forskjellige forvrengningstyper: Velg mellom forvrengning/overdrive/fuzz -typer som inkluderer rør, diode, foldback, negativ flip diode, oktav opp og mer.
  • Dual Channel Compressor/Expander: Kompressor har inngangsforsterkning, terskel, forhold, angrep, frigjøring og utgangsgevinstkontroller med en detaljert grafisk skjerm. Bruk dobbeltkanalfunksjonene for å isolere komprimering til spesifikke frekvenser. Plasser kompressoren/ekspanderet før eller etter overdrive -modulen.
  • voksende bibliotek med publiserte forhåndsinnstillinger: For rask og enkel tilgang til en verden med store toner, prøv å prøve lyder fra en enorm samling av publiserte forhåndsinnstillinger laget av Source Audio Team og det stadig voksende Ultrawave Neuro Community.
  • stereoinnlegg og outs: Lag to helt forskjellige forhåndsinnstillinger og kjør dem i serie, parallelt eller kjør hver til en egen utgang. Stereoalternativer gjelder også for Multiband Tremolo - bruk kanal 1/kanal 2 synkroniseringsalternativer eller faseforskyvningskontrollen for å lage stereo ping -pong, tremolo -effekter.
  • Detaljerte LFO -kontroller: Bruk LFO -modulen for å kontrollere Ultrawaves Tremolo, Morphing eller Ring Mod -funksjoner. Velg mellom en standard sinusbølge eller bruk angrep/frigjøringskontroll for å lage svært tilpassede LFO -former.
  • Lyd morfing: Endre fra en lyd til en annen med en uttrykkspedal, konvoluttfølger eller LFO.
  • 8 Band Graphic Equalizer
  • justerbar støyport
  • Tildelbare knotter: Tilordne alle fire av Ultrawaves knotter til parametrene som er mest nyttige for å gjøre raske endringer på scenen. Lagre et annet sett med knottoppgaver for hver forhåndsinnstilling.
  • Eksternt uttrykkspedalkontroll: Gjør samtidig endringer på flyet på opptil tre parametere med en ekstern uttrykkspedal.
  • 6 Toggle Switch tilgjengelige forhåndsinnstillinger: Få raskt tilgang til opptil 6 pedalforhåndsinnstillinger med Ultrawaves vippebryter.
  • Universal bypass - Velg enten analog bufret eller relébasert ekte bypass.
  • MIDI Capable - Koble Ultrawave til Source Audio Neuro Hub og få tilgang til opptil 128 forhåndsinnstillinger med MIDI -programendring (PC) -meldinger. Kontroller mange av pedalens parametere med MIDI Continuous Controller (CC) -meldinger eller tilordner LFO -modulasjonshastighet med MIDI -klokke.
  • USB-port- Class-kompatibel USB-MIDI lar Ultrawave fungere som en plug-and-play-enhet med innspillingsprogramvare som kjører på Mac og Windows. USB -porten tilbyr tilkobling til Neuro Desktop Editor som gir tilgang til dype redigeringsmuligheter og firmwareoppdateringer.
  • kompakt design - Det holdbare, anodiserte aluminiumshuset har et lite fotavtrykk og solid maskinvare. Dimensjoner: L: 4,5 in./11.4cm x W: 2,75 in./7cm x H: 2 in./5.1cm (inkludert knotter).
  • Universal bypasstm - Velg enten analog bufret eller relébasert ekte bypass.