Soundcraft Notepad 8FX

Varenr: 1100003
Soundcraft Notepad 8FX Soundcraft Notepad 8FX Soundcraft Notepad 8FX Soundcraft Notepad 8FX
1 700,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Notepad-8FX 8-kanals mikser gjør det enkelt å få legendariske Soundcraft-lyd for musikken din, podcastene eller videoene. Notisblokk-8FX kombinerer analoge komponenter i profesjonell kvalitet, anerkjente Harman Digital Signal Processing og et innebygd USB-lydgrensesnitt som skal brukes med din favoritt Mac- eller PC-redigeringsprogramvare. Enten du er en singer-songwriter eller en podcaster, tilbyr Notisblokk-8FX best-in-class-funksjoner som Lexicon®-effekter, slik at du kan bringe et nivå av polering til dine kreative produksjoner som garantert vil imponere.

 

uberørt lydkvalitet. En Soundcraft -tradisjon.

I over 40 år har lydfagfolk stolt på Soundcraft -blandingsløsninger for uberørt lydkvalitet og pålitelig ytelse. Notisblokk-serier Mixers fortsetter denne tradisjonen med profesjonell lydkjøringsmikrofonforsterker, praktisk XLR og 1/4" kontakter og holdbare metallkabinetter bygget for å stå tidens prøve.

 

komfortabelt kjent. Utrolig kraftig.

Du finner deg hjemme med Notisblokkens tradisjonelle kanalstripelayout. AUX sender og tre ekvivalenter per kanal gir deg et bekvemmelighetsnivå som ofte er forbeholdt større konsoller. En roterende volumkontroll for hodetelefoner gjør det enkelt å justere ditt personlige lyttingsnivå, mens et master fader -nivå med LED -måling gir presis kontroll over hovedutgangssignalet ditt. Notisblokk -serien er designet for hjemmestudioer, øving, liveopptredener og podcastproduksjon, og gir en layout som er kjent for lydfagfolk, men likevel lett å forstå for nybegynnere.

 

Perfekt for Øvelser, spillejobber og mer

De villedende kompakte notisblokkmikserne passer enkelt i en girpose og gir rikelig med mulighet til å skrive økter, øving og spillejobber. Notisblokkmiksere er konstruert for å gi ikoniske Soundcraft -ytelse og lar deg koble til favorittutstyret ditt som mikrofoner, gitarer, tastaturer og mer. Med tre tilgjengelige modeller (Notisblokk -5, -8fx og -12fx), er det en notisblokkmikser som er en perfekt match -enten du er en singer -songwriter eller et lite rockensemble.

 

Din alt-i-ett-podcasting-løsning

Kombinasjonen av premium soundcraft-komponenter og det innebygde USB-lydgrensesnittet gjør notisblokk det ideelle midtpunktet for din podcasting arbeidsflyt. Notisblokkene-8FX har digitale effekter av Lexicon for å gi produksjonen din et nivå av polsk som vanligvis er oppnådd ved innspilling av studioer. Fra å fange monologer til intervjuer med flere paneldeltakere, er notisblokkmiksere designet for å hjelpe deg med å dele ideene dine med verden.

 

Ikonisk leksikon digitale effekter

Notisblokk-8FX har premium, studiokvalitetseffekter av leksikon som hjelper deg å oppnå virkelig profesjonell lyd uten flere plugins eller utstyr. Forbedre prosjektene dine med reverb, kor eller forsinkelse med TAP-tempo-kontroll, støttet av bransjeledende signalbehandlingsteknologi innebygd i Notisblokkens DSP-motor.

Arbeid sømløst med Mac eller PC

Notisblokkene integrerte USB -lydgrensesnitt lar deg enkelt spille inn, redigere og spille prosjekter ved hjelp av din favoritt lydprogramvare. Ved å kombinere Soundcraft Legendary Audio-ytelse med Harman Signal Processing og det innebygde USB-grensesnittet for datamaskinen din, tilbyr Notispad det beste fra både analog og digital lyd i en ikke-kompromisløsning.

 

Funksjoner
Få legendariske Soundcraft-kvalitet fra profesjonelle mikrofonforsterker
Lett registrer, rediger og avspilling fra Mac og PC med et integrert USB-lydgrensesnitt-ganske enkelt plug-and-play med Mac*
Søt blandingen din med Harman digital signalbehandling inkludert ikonisk leksikon -reverb, ekko og forsinkelse
Å få en flott blanding er enkelt med en kjent kanalstripoppsett som inkluderer EQ, Aux Send, Master Fader -nivå og roterende hodetelefonvolumkontroll
Holdbar Metallkabinett som er bygget-til-LAST

*PC krever Soundcraft Driver Installation