SnowPAR Pro Quad 10

10x8W Quad LED RGBW PC I/O,3&5 Pin DMX

Varenr: 1100163
SnowPAR Pro Quad 10 10x8W Quad LED RGBW PC I/O,3&5 Pin DMX SnowPAR Pro Quad 10 10x8W Quad LED RGBW PC I/O,3&5 Pin DMX
3 695,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

SnowPAR Pro Quad 10 fra Snow Lighting er en profesjonell LED-PAR, med 10 x 8 watt Quad-LED.(RGBW)

Powercon inn og ut samt både 3 og 5 pin DMX inn og ut har du det du trenger av profesjonelle tilkoblinger. Lampen er utstyrt med dobbel brakett for plassering på gulv og oppheng med teaterkrok, som også gjøre det mulig å rotere lampen fritt.
Frontglass beskytter LED-linsene, mens feste for sikkerhetswire sørger for trygg montering.

 

Menyen har blitt kraftig forbedret med et mye mer brukervennlig grensesnitt enn før. Dette gjør at oppsett av lampen går særdeles lettvint, selv for noen som aldri har gjort det før. Med oppgraderte 28-graders linser oppnår du en meget fin fargemiks og ferdige fargemakroer med selvforklarende tekst gjør valg av farge meget enkelt, selv i stand-alone og master/slave-modus.

 

Lampen har i tillegg fått et "sound-to-light"-modus med mye høyere presisjon enn hva som er vanlig i denne prisklassen. En universal strømforsyning gjøre det mulig å bruke lampen på 100/110V like bra som på 230/240V. Med andre ord helt perfekt for turné utenfor Norges landesgrenser.