Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit

Varenr: 1166336
Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit Sennheiser XS Lav USB-C Mobile Kit
1 100,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
27.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

XS LAV USB-C Mobile Kit kombinerer funksjonalitet med effektivitet for den ultimate vloggingopplevelsen. Oppgrader lyden din og videoen din med disse tre viktige verktøyene.

XS LAV USB-C er den perfekte følgesvenn for forbedrede dialogapplikasjoner på mobile enheter og datamaskiner. XS Lav har en omnidireksjonell klipp-på-mikrofon med en 2 m (6,6 ') kabel, og gir en klar, naturlig oppgradering for intervjuene dine, presentasjoner, podcaster og mer. XS LAV USB-C er ideell for stemmeopptak eller videokonferanser, og vil bidra til å isolere stemmen din, gi tilstedeværelse og forståelighet.

Smarttelefonklemmen er laget av solid aluminium og har myke gummigrep som gir en sikker passform for nesten alle mobiltelefoner. En 180-graders låseskive gir mulighet for portrett- eller landskapsposisjonering, slik at du kan bytte fra ett aspektforhold til et annet med letthet.

Manfrotto Pixi er et holdbart konstruert lett mini-stativ som har et kuleledds hode med En låsemekanisme for trykknapp som gjør at du kan plassere og låse ballhodet i en væske, intuitiv bevegelse. Gummiføtter sikrer et glidefritt grep på de fleste overflater og sammenleggbare ben gir praktisk håndholdt vlogging som gir stabilitet til videoene dine.

for skapere som leter etter en flott mobil løsning, XS LAV USB-C Mobile Kit gir riktig sett med verktøy for å heve innholdet.

 

  • Mobilsett ideell for vloggere og innholdsskapere på farten
  • XS LAV har en omnidireksjonell mikrofonkapsel for en klar, naturlig lyd
  • smarttelefonklemme med kald skofeste tilbyr portrett eller landskapsorientering
  • Manfrotto pixi mini stativfunksjoner Ønsket plassering
  • Holdbar konstruerte komponenter bygget for å tåle daglig bruk

 

designet for å reise

Kompakt og praktisk, det vesentlige i dette settet er hverdagslige følgesvenner for skaperen på farten. Smarttelefonklemmen og Manfrotto Pixi gir mulighet for et raskt og stabilt oppsett mens XS LAV USB-C forbedrer lyden din i ethvert miljø. XS LAV USB-C Mobile Kit er lite nok til lommer og poser, /p>

Ring i rammen din handler om detaljene, og justerbarheten til smarttelefonklemmen og Manfrotto Pixi gjør det enklere enn noen gang. En låsende svingel-ledd på smarttelefonklemmen gir mulighet for portrett eller landskapsorientering mens Pixis trykknappingsballhode tilbyr ytterligere finjustering. Bare monter mobiltelefonen vertikalt eller horisontalt og bruk Pixi for å justere deg til din smak.

 

Kvalitet fremfor alt annet

P> Robust konstruert av fast aluminium med myke gummigrep, er smarttelefonklemmen laget for å komplimentere kvaliteten på XS LAV USB-C som Sennheiser er kjent for. Legg til holdbarheten til den adapto-belagte Manfrotto Pixi i rustfritt stål og dra nytte av et mobilt sett som er bygget for å vare.