Sennheiser MKE 400 Mobile Kit

Varenr: 1145874
Sennheiser MKE 400 Mobile Kit Sennheiser MKE 400 Mobile Kit Sennheiser MKE 400 Mobile Kit Sennheiser MKE 400 Mobile Kit Sennheiser MKE 400 Mobile Kit
2 525,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

MKE 400 Mobile Kit kombinerer portabilitet og ytelse for den ultimate vloggingopplevelsen. Oppgrader lyden din og videoen din med disse tre viktige verktøyene. MKE 400 er en kompakt hagle -mikrofon som gir fokus og detaljer for opptakene dine. En integrert frontrute og internt sjokkmontering hjelper til med å forhindre håndtering og vindstøy, mens de medfølgende 3,5 mm TRS og TRRS -kabler gir mulighet for kompatibilitet med DSLR/M -kameraer og mobile enheter.

 

  > Smarttelefonklemmen er laget av solid aluminium og har myke gummigrep som gir en sikker passform for nesten alle mobiltelefoner. En 180-graders låseskive gir mulighet for portrett- eller landskapsposisjonering, slik at du kan bytte fra ett aspektforhold til et annet med letthet. Manfrotto Pixi er et holdbart konstruert lett, mini -stativ. Pixi har et kulehode med en trykknapp-låsemekanisme som gjør at du kan plassere og låse ballhodet i en flytende, intuitiv bevegelse. Gummiføtter sikrer et glidefritt grep på de fleste overflater og sammenleggbare ben gir praktisk håndholdt vlogging som gir stabilitet til videoene dine.

 

for skapere som leter etter en flott Mobilløsning, MKE 400 Mobile Kit gir riktig sett med verktøy for å heve innholdet ditt.

 

Funksjoner

  • Mobilsett ideelt for Vloggere og innholdsskapere på farten
  • MKE 400 mikrofon har integrert frontrute og sjokkmontering
  • smarttelefonklemme med kald sko -montering tilbyr portrett eller landskapsorientering
  • Manfrotto pixi Mini Tripod har trykknapp for låsende kulehode for ønsket plassering
  • Holdbar konstruerte komponenter bygget for å tåle daglig bruk