Sennheiser MKE 200 Mobile Kit

Varenr: 1145693
Sennheiser MKE 200 Mobile Kit Sennheiser MKE 200 Mobile Kit Sennheiser MKE 200 Mobile Kit Sennheiser MKE 200 Mobile Kit Sennheiser MKE 200 Mobile Kit
1 050,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
13.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Designet for vloggere og innholdsskapere på farten, inkluderer MKE 200 Mobile Kit Sennheisers MKE 200 retningsbestemt mikrofon og smarttelefonklemme på kameraet, samt Manfrotto Pixi Mini-stativ. MKE 200 har en innebygd frontrute og sjokkmontering for å redusere håndtering av støy mens smarttelefonklemmen gir mulighet for både portrett og landskapsorientering. Manfrotto Pixi har et låsekulehode som kan justeres med trykk på en knapp slik at du kan ringe inn rammen din med letthet.

 

  • Mobil Kit Ideal Ideide For vloggere og innholdsskapere på farten
  • MKE 200 Microphone har integrert frontrute og sjokkmontering
  • smarttelefonklemme med kald sko -montering tilbyr portrett eller landskapsorientering
  • Manfrotto Pixi Mini Tripod har trykknapp for låsende kulehode for ønsket plassering
  • Holdbar konstruerte komponenter bygget for å tåle daglig bruk


Kompakt og praktisk, det vesentlige i dette Kit er hverdagslige følgesvenner for skaperen på farten. Smarttelefonklemmen og Manfrotto Pixi gir mulighet for et raskt og stabilt oppsett mens MKE 200 forbedrer lyden din i ethvert miljø. Liten nok til lommer og poser, MKE 200 Mobile Kit er designet for å gå overalt hvor du går.

 

Ring i rammen din handler om detaljene, og justerbarheten til Smarttelefonklemmen og Manfrotto Pixi gjør det enklere enn noen gang. En låsende svingel-ledd på smarttelefonklemmen gir mulighet for portrett eller landskapsorientering mens Pixis trykknappingsballhode tilbyr ytterligere finjustering. Bare monter mobiltelefonen vertikalt eller horisontalt og bruk Pixi for å justere deg.

 

Robust konstruert av solid aluminium med myke gummigrep, smarttelefonklemmen er laget til komplimentere kvaliteten på MKE 200 som Sennheiser er kjent for. Legg til holdbarheten til den adapto-belagte Manfrotto Pixi i rustfritt stål og dra nytte av et mobilt sett som er bygget for å vare.