Sennheiser AmbeoVR Mic

3D VirtualRealityMicrophone

Varenr: 1092009
Sennheiser AmbeoVR Mic 3D VirtualRealityMicrophone Sennheiser AmbeoVR Mic 3D VirtualRealityMicrophone Sennheiser AmbeoVR Mic 3D VirtualRealityMicrophone Sennheiser AmbeoVR Mic 3D VirtualRealityMicrophone
15 469,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

formidle den sanne opplevelsen
Den elegant designede AMBEO® VR-mikrofonen er utviklet i samarbeid med VR-innholdsprodusenter og finjustert gjennom et omfattende skaperprogram med deltakere fra hele lyd- og VR-samfunnene. MIC henvender seg nøyaktig til behovene til VR -innholdsskapere, og lar deg fange opplevelsen og ånden til ethvert sted som gjør at lytteren kan bli fordypet som om de var der.

fange verden i en ny romlig Way
Den brukervennlige AMBEO® VR-mikrofonen er en Ambisonic mikrofon utstyrt med fire matchede KE 14-kapsler i et tetrahedrisk arrangement. Denne spesielle designen lar deg fange lyden som omgir deg fra et enkelt punkt. Som et resultat får du helt sfæriske Ambisonics -lyd for å matche VR -videoen/sfærisk 360 -innhold.

Dra nytte av et design utviklet med deg i tankene
Ved hjelp av VR -skaperne Program Sennheiser sørget for å involvere fagfolkene i bransjen i realiseringen av AMBEO® VR MIC helt fra begynnelsen. Dermed utviklet vi en omfattende produktpakke inkludert mange godt unnfanget tilbehør som gir mulighet for en jevn arbeidsflyt ¬– ikke minst A-B-koderprogramvaren som fungerer som en plugin, som kan være sømløs innebygd i din postproduksjonsprosess.
<
<
<
<
< br> teknologi for deg å forme fremtiden til lyd
AMBEO® VR-mikrofonen fungerer med Ambisonics, en flerkanals teknikk som lar deg sfærisk fange lyden som kommer fra alle retninger, på en enkelt peker i verdensrommet. For avspilling blir denne representasjonen gjengitt binauralt, slik at du praktisk talt kan rotere orienteringen til perspektivet i alle retninger, horisontalt og vertikalt. Ambisonics støttes også av alle de viktigste etterproduksjons- og avspillingsverktøyene på markedet i dag. Dette gjør Ambisonics til riktig verktøy for virtual reality og alle andre applikasjoner som involverer 3D -lyd og interaktivt kontrollert lyd. Et verktøy for å skape nye verdener av lyd med.

Nyt sinnsro med Sennheiser Quality
med sin historie på 70 år som et pålitelig og innovativt selskap, og utvikler topp hakk Profesjonelle mikrofoner med kapsler av høy kvalitet, du har rett til å forvente mye fra merkevaren Sennheiser: pålitelige, robuste tysk-konstruerte produkter. Forsikret: Vi leverer-og gir også utmerket kundesupport samt en 2-års garanti med hvert produkt.