Roland GP-3 Low profile grand piano

Varenr: 1181589
Roland GP-3 Low profile grand piano Roland GP-3 Low profile grand piano Roland GP-3 Low profile grand piano Roland GP-3 Low profile grand piano Roland GP-3 Low profile grand piano Roland GP-3 Low profile grand piano Roland GP-3 Low profile grand piano Roland GP-3 Low profile grand piano Roland GP-3 Low profile grand piano
37 578,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
01.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Gjør hjemmet ditt flott



Flygel med lav profil, plassbesparende størrelse, elegante detaljer og førsteklasses Roland piano-teknologier.



GP-3 er det mest kompakte og rimeligste flygelet i den anerkjente GP-serien, og gir deg førsteklasses pianoytelse i et unikt lavprofilsdesign som blir et blikkfang i ethvert hjem. Det har gjennomgående Rolands moderne funksjoner og fordeler, fra den organiske pianolydmotoren og det responsive klaviaturet med hammerfunksjonalitet til innebygd innspillingsmulighet, Bluetooth lyd-/MIDI-tilkobling og omfattende integrasjon med Roland Piano-appen. Hvis du alltid har ønsket deg et flygel, men tenkt at du ikke hadde plass eller økonomi til det, så gjør GP-3 drømmen din til virkelighet.


Standardfunksjoner

  • Kompakt flygel i lavprofilstørrelse og grunn dybde (698 mm / 27,5 tommer) for mindre hjem
  • Elegant svart glossoverflate og fint utformede detaljer
  • Førsteklasses Roland-teknologier jobber sammen for å gi deg en komplett pianoopplevelse
  • Eksepsjonell pianolyd og respons som gjøres mulig gjennom en avansert Roland lydmotor
  • Autentisk flygelfølelse med klaviatur med 88-tangenter med hammerfunksjonalitet, mekanisk slippbevegelse (escapement) og Ivory Feel-materiale
  • Sustain-, soft- og sostenuto-pedaler med støtte for halvpedal-teknikker
  • Spesiallagd stereo høyttalersystem gir en omsluttende lyd
  • Koble til en smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth for å spille sammen med favorittsanger og å jobbe med MIDI musikkapper
  • Kontrollér GP-3-funksjoner, utforsk øvelser og mye mer, med den tilhørende Roland Piano-appen
  • Metronom, opptaker og doble hodetelefonutganger for daglig øving
  • USB-porter for å koble til datamaskiner og flashlagringsenheter


Kompakt eleganse for en moderne livsstil

GP-3 ser fantastisk ut, og kombinerer tradisjonell flygelluksus med et strømlinjeformet design som kun er mulig med et moderne digitalt instrument. Med en total dybde på bare 698 mm / 27,5 tommer er det enkelt å plassere det der større pianoer ikke får plass. Den flotte svarte glossoverflaten, klassiske kurver og de fine detaljene gir et sofistikert og elegant uttrykk, og det slanke kabinettet gir en tydelig tilstedeværelse til tross for den beskjedne størrelsen.


En komplett pianoopplevelse

Inni GP-3s elegante ytre finnes et komplekst piano-økosystem basert på tiår med Rolands utvikling. Hvert element jobber sammen for å gi en komplett pianoopplevelse, fra lydmotoren, klaviaturet og pedalene til det spesiallagde høyttalersystemet. Og med enkel volumkontroll, tilkobling for mobilenheter og andre digitale fordeler passer GP-3 perfekt for dagens livsstiler.


Fantastisk tone og følelse

Rolands proprietære pianolydteknologi gjenskaper autentisk responsen og de komplekse tonale fargene til et ekte akustisk flygel. Dette støttes av et klaviatur med 88 tangenter med progressiv hammerfunksjonalitet, mekanisk slippbevegelse (escapement), Ivory Feel-materiale og dynamiske akselerasjonssensorer, og gir deg den samme følelsen under fingrene som et akustisk instrument på konsertnivå. Sustain-, soft- og sostenuto-pedaler fullfører flygelopplevelsen, med ordentlig vektet følelse og registrering av tradisjonelle halvpedal-teknikker.


Omsluttende lyd

GP-3 har et integrert stereo høyttalersystem spesielt stilt inn for lyd av topp kvalitet og maksimal projisering fra kabinettdesignet med lav profil. Kraftig forsterkning og avansert lydbearbeiding gir en omsluttende pianoopplevelse som fyller hele rommet, for både utøver og lyttere. Du kan til og med justere den helhetlige tonenyansen ved å åpne lokket og stille det i ulike posisjoner, akkurat som på et akustisk flygel.


Trådløs tilkobling

Med innebygd Bluetooth er det enkelt å øke pianogleden med mobile enheter. Strøm sanger fra musikkbiblioteket ditt gjennom pianoets høyttalersystem for å spille sammen med eller ha på musikk i bakgrunnen når du slapper av eller holder på med andre ting. Eller bruk Bluetooth MIDI med musikkproduksjonsapper for å komponere trådløst ved hjelp av GP-3s responsive vektede klaviatur. USB-porter er også tilgjengelige for å kunne koble til datamaskiner og flashlagringsenheter, noe som gir flere måter å utforske kreativiteten din på, og å dele musikkframføringer.


Roland Piano-app

Roland Piano-appen utvider sømløst GP-3-opplevelsen med fjernstyring fra telefonen eller nettbrettet ditt. Velg lyder, kontroller metronomen og bruk innspillingsfunksjonen for å evaluere spillingen din og å høre hvor du trenger å forbedre deg. Bla gjennom pianoets innebygde lydbibliotek og hent fram digitale noter for å lære dem i ditt eget tempo. Og motiver deg selv med øvingsfunksjoner som inkluderer en aktivitetslogg med målsettinger, "flash card"-spill, rytmeøvelser og et One Week Master-program som veileder deg gjennom innøving av ulike pianostykker.


Flere digitale fordeler

Med sitt digitale hjerte gir GP-3 deg en verden av fordeler framfor et tradisjonelt akustisk piano. Volumkontroll er lett tilgjengelig, og du kan koble til hodetelefoner for å kunne spille når som helst uten å forstyrre andre. Twin Piano-modus gjør at du kan spille sammen med et familiemedlem, venn eller lærer. Og uten behov for stemming eller jevnlig vedlikehold vil GP-3 alltid låte like perfekt som den dagen du kjøpte det.