Roland T-8 Beat Machine

Aira Compact

Varenr: 1166913
Roland T-8 Beat Machine Aira Compact Roland T-8 Beat Machine Aira Compact Roland T-8 Beat Machine Aira Compact Roland T-8 Beat Machine Aira Compact
1 975,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Rolands ikoniske TR tromme- og TB basslyder samles i en rytmisk kraftmaskin i lommestørrelse. Skap fengende låter i løpet av sekunder med T-8 Beat Machine, en rytmefabrikk i miniatyrformat, fullastet med legendariske Roland TR-trommer i tillegg til bass fra enestående TB-303. Skap acid-jammer eller trap-hits på farten, med den intuitive 16-trinns sequenceren, form lyder med inkluderte kontroller og vri og vend på beats med direktekontroller som stimulerer ideer og gjør musikkflyten morsom.

 

  • Ultraportabel rytme- og bassmaskin med autentiske Roland-lyder
  • Seks rytmespor med lyder fra de innflytelsesrike trommemaskinene TR-808, TR-909 og TR-606.
  • Basspor med sagtann/firkant bølgeformer og direktekontroller hentet fra TR-303 Bass Line
  • Analog Circuit Behavior (ACB)-teknologi som nøyaktig gjenskaper tonaliteten og atferden fra vintage Roland-instrumenter
  • Klassisk TR-REC trommesequencer med 64 brukerpatterns og opptil 32 trinn på hver
  • Avansert rytmeprogrammering med probability, undertrinn, siste trinn og anslagsstyrke
  • Sanntidsinnspilling og kraftfulle funksjoner slik som step loop, mute, fill, reload og patternskifte
  • Farg og bearbeid lyder med delay, klang, vreng og sidechain-kompresjon
  • Omfattende tilkoblingsmuligheter med lyd, MIDI og synk I/O, i tillegg til AIRA Link 
  • Klasse-kompatibelt USB-C lyd/MIDI interface, uten behov for drivere
  • Lithium-ion-batteri med opptil 4,5 timer driftstid per lading
  • Solid konstruksjon og gummipader i høy kvalitet
  • Koble til andre AIRA Compact-er og standard MIDI-enheter med tilleggsutstyret BOSS TRS MIDI-kabler

 

 

Sjangerdefinerende lyder.

Bygg opp beats med boom-, pop- og rislelydene fra TR-808, TR-909 og TR-606 trommemaskiner, i tillegg til de formskiftende bassfrekvensene til den dynamiske TB-303 Bass Line. T-8 utstråler den klassiske Roland-karakteren, takket være den samme Analoge Circuit Behavoir (ACB)-teknologien som finnes i TR-8S, TB-3 og annet AIRA-utstyr i toppklassen.

 

Rytmesentral.

T-8 er fullastet med omfattende I/O, og er klar til å være det ryrmiske midtpunktet i ethvert elektronisk musikkoppsett. Koble til og synkroniser andre AIRA Compact-er slik som J-6 Chord Synthesizer og E-4 Voice Tweaker. Eller samhandle med datamaskin-DAW-er, mobile musikkapper og hardwareinstrumenter via USB-C eller MIDI.

 

Sju spor med inspirasjon.

T-8 har seks trommespor og ett basspor samlet i et brukervennlig grensesnitt for rask innspilling og enkel tilpasning. Fang opp og fyr av 64 patterns med opptil 32 trinn hver, og form lyder og kontrollér deler underveis, med et stort utvalg knotter og knapper.

 

Klassisk arbeidsflyt modernisert.

T-8 støttes av TR-REC step sequenceren som har vært elsket av beatmakere siden 1980-tallet, og som gjør det enkelt å utvikle ideer uten å måtte stoppe opp. Sanntidsinnspilling, undertrinn og anslagsfølsomhet utvider programmeringskraften ytterligere. Og med avanserte funksjoner slik som step loop, patternskift og probability er det enkelt å levere dynamiske framføringer med groover i konstant utvikling.

 

Genuine basstoner.

T-8 gir deg en autentisk TB-303 bass-opplevelse, inkludert den taktile kraften til å klemme, skvise og vri lyder i øyeblikket. Spill inn toner, aksenter og glidninger med tradisjonell step-basert input, eller spill inn deler live med knappene på nederste rad eller et eksternt MIDI-keyboard.

 

Krydrede effekter.

Skap røffhet, rom og vibb med T-8s høykvalitetseffekter. Skitne til rytmer og bass med saftig vreng, og hold beatsene gående med sidechain-kompresjon. Og med egne delay- og klangknotter kan du legge på alle mulige farger til groovene dine mens du framfører.

 

Overalt samtidig.

T-8 har stor lyd i et ultrakompakt instrument, og lar deg spille og framføre når og hvor du vil. Lithium-ion-batteriet holder det gående i opptil 4,5 timer per lading, og solid Roland-konstruksjonskvalitet vil skape beatmakingeventyr i årevis framover.