Roland J-6 Chord Synthesizer

Aira Compact

Varenr: 1166912
Roland J-6 Chord Synthesizer Aira Compact Roland J-6 Chord Synthesizer Aira Compact Roland J-6 Chord Synthesizer Aira Compact Roland J-6 Chord Synthesizer Aira Compact
2 299,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

En innovativ musikalsk verktøykasse med kreativ akkordsekvensering og autentisk JUNO-60-lyd. J-6 Chord Synthesizer er en bunnløs brønn av musikalsk inspirasjon, og kombinerer en kraftig akkordsequencer med de overdådige lydene til den anerkjente synthen JUNO-60. Skap bevegende sangideer i løpet av sekunder, og eksperimenter med stilarter og variasjoner av smigrende danselinjer og rytmiske patterns fra akkordene dine. Legg på frodige effekter til lyden din, og utvid mulighetene med å koble til andre Aira Compact-er, MIDI-enheter og musikkproduksjonsprogramvare.

 

  • Portabel musikkskapingsmaskin med profesjonell Roland-lyd og -funksjoner
  • 100 akkordsett som spenner fra klassisk til moderne musikksjangere
  • Legg arpeggioer og rytmiske fraser til akkorder via ni stilarter med 12 variasjoner i hver
  • Programmerbar akkordsequencer med 64 brukerpatterns og opptil 64 trinn i hver
  • Firestemmers JUNO-60 synthmotor med autentisk lyd, muliggjort med Analog Circuit Behavior (ACB)-teknologi
  • Inkluderer 64 synthpresets klare til bruk, hentet fra den originale JUNO-60
  • Filter- og envelope-kontroller for å forme synthlyder i sanntid
  • Høykvalitets delay- og klangeffekter med justerbare innstillinger
  • Omfattende tilkoblingsmuligheter med lyd, MIDI og synk I/O, i tillegg til AIRA Link 
  • Klasse-kompatibelt USB-C lyd/MIDI interface, uten behov for drivere
  • Lithium-ion-batteri med opptil 4,5 timer driftstid per lading
  • Solid konstruksjon og gummipader i høy kvalitet
  • Koble til andre AIRA Compact-er og standard MIDI-enheter med tilleggsutstyret BOSS TRS MIDI-kabler

 

 

Akkordhimmelen.

Med 100 akkordsett som spenner over et bredt spekter av sjangere, vil du alltid finne ny inspirasjon til sanger og jammer med J-6. Du trenger ikke å kunne akkorder eller teori for å lage kul musikk, bare hent fram et sett og komponer akkordprogresjoner i farten med én-finger-trykk på keyboardet. Generer ideer til nye låter, lag komp til liveframføringer eller send akkordinformasjon til annet MIDI-utstyr.

 

Finn grooven.

Ved å bruke J-6s stilbanker og variasjoner er det enkelt å fylle statiske akkorder med dynamisk energi og fengslende bevegelse. Transformer en idé med sveipende arpeggioer og rytmiske fraser, og hold grooven gående uten stans med et trykk på hold-knappen.

 

Skap din neste hit.

Når du har en akkordprogresjon i tankene, kan du få den på plass med J-6 akkordsequencer. Det er 64 patterns med opptil 64 trinn i hver, og du kan raskt angi akkorder, stilvariasjoner, enkelttoner og tempoendringer i hvert trinn, slik at du kan forme mesterverket ditt.

 

Juster og tilpass.

Etter at du har laget et pattern på J-6, kan du trykke på play og legge til enda mer farge med taktile kontroller. Velg ulike synthpresets, juster filteret og envelope i sanntid, og gjør det hele komplett med justebare klang- og delayeffekter.

 

Historisk JUNO-lyd.

J-4 gir deg den innflytelsesrike synthlyden som står bak tiår med hits rett i lomma eller ryggsekken din. Den anerkjente teknologien vår Analog Circuit Behavior (ACB) gjenskaper den berømte JUNO-60-lyden i feilfri detalj, komplett med 64 presets hentet fra originalen. Bruk J-6-motoren med akkordsequenceren, spill det av fra det inkluderte keyboardet eller en ekstern MIDI-kontroler, eller bruk den som en lydmodul i et utvidet oppsett.

 

Utvid visjonen din.

J-6 har tilkoblingen du trenger for å integrere med andre AIRA Compact-er og større musikkrigger. Forsterk akkordkreasjonene dine med trommer og bass fra T-8 Beat Machine, og legg til stemningsskapende vokalteksturer med E-4 Voice Tweaker. Eller samhandle med datamaskin-DAW-er, mobile musikkapper og hardwareinstrumenter via USB-C eller MIDI.

 

Overalt samtidig.

J-6 er kompakt og praktisk, og klar til å levere umiddelbar inspirasjon uansett hvor du drar. Lithium-ion-batteriet gir opptil 4,5 timer driftstid per lading, og den solide Roland-konstruksjonen gir deg årevis med musikalsk glede.

 

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Nei
Ant tangenter 13
Batteridrift Ja
Batteritype Li-Ion-batteri, integrert
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei