Roland AE-20 Aerophone

Digitalt blåseinstrument

Varenr: 1162358
10 184,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Aerophone AE-20 gir deg spillbarheten og uttrykket fra toppmodellen Aerophone Pro i en mer kompakt og strømlinjeformet design. Dette inspirerende moderne blåseinstrumentet gir en rik musikalsk opplevelse med førsteklasses detaljer og de mest avanserte lydmotorene våre, med neste generasjons kraft og allsidighet til alle de kreative reisene dine.

 

  • Strømlinjeformet design med førsteklasses detaljer og profesjonelle lyder
  • Ultraresponsiv spillbarhet med pust- og bittsensorer med lav forsinkelse
  • Spill med fingerstilling for sax, klarinett, fløyte, blokkfløyte eller messingblås
  • Over 250 akustiske og elektroniske lyder, inkludert sopran-, alt-, tenor- og barytonsaksofoner, orkester- og verdensmusikkinstrumenter, synthlyder, med mer
  • SuperNATURAL Acoustic-lyder med autentisk lyd og respons
  • Avansert ZEN-Core syntesesystem for vintage og moderne synthesizerlyder
  • Enkel å betjene, med OLED-skjerm og ergonomiske kontroller
  • Lyd- og MIDI-tilkobling via Bluetooth og USB
  • Spill hvor som helst, med innebygget høyttaler, hodetelefonutgang og batteridrift
  • Redigeringsapp for full visuell kontroll og omfattende redigering på mobile enheter
  • Øvingsapp for å bygge opp ferdigheter og følge med på framgangen
  • Utvid den musikalske paletten din med spesiallyder fra Roland Cloud

 

 

Den nye standarden.

Aerophone AE-20 er utviklet i samarbeid med ledende blåsersynth-artister, og er et instrument på toppnivå, med kompromissløs musikalsk respons. Den har de inspirerende lydene og den ekspressive kontrollen fra Aerophone Pro, i tillegg til toppmodellens anerkjente knappeberøring, forbedret spillbarhet, og er i en utforming som kan tas med overalt.

 

Et sonisk univers under fingertuppene dine.

Aerophone AE-20 lar deg utforske en endeløs rekke lyder med en gang du plukker den opp. Med alt fra treblås, strykere og messing til de nyeste synthlydene som er tilgjengelig med et trykk på en knapp, så er det ingen musikkstilart du ikke kan spille.

 

SuperNATURAL-autentisitet.

Aerophone AE-20 gir deg en verden av autentiske akustiske instrumentlyder. Hent umiddelbart fram sopran-, alt-, tenor- og barytonsaxer, i tillegg til klarinett, fløyte, trompet, med mer. Fiolin, cello og andre strykerinstrumenter er også inkludert, i tillegg til verdensmusikkinstrumenter slik som erhu, shakuhachi og sekkepiper. Takket være vår SuperNATURAL-teknologi, gjengis hver nyanse i spillingen din med livaktig dynamikk, artikulasjon og overtoner.

 

Bli ZEN.

Allsidigheten til dette kraftfulle instrumentet går enda videre med ZEN-Core syntesesystemet, den samme avanserte lydmotoren du finner i profesjonelle Roland-keyboard slik som FANTOM og JUPITER-X. Utforsk alt fra tradisjonelle analoge synther til moderne digitale stemmer, som er nøye satt sammen for de unike artikulasjonene og den utvidede dynamiske rekkevidden til et blåserinstrument.

 

Gi deg hen til musikken.

Kom i den musikalske flyten med Aerophones velkjente munnstykke i reed-stil, umiddelbar respons og naturlig pitch- og vibratokontroll. Pust- og bittsensorene kan tilpassses og er ultrasensitive, og du kan enkelt konfigurere fingerstillingen for sax, klarinett, fløyte, blokkfløyte, eller ditt eget personlige oppsett. Og med umiddelbar transponering og rekkevidde over syv oktaver, kan du dekke hvilken som helst stilart uten begrensningene i rekkevidden som tradisjonelle akustiske instrumenter har.

 

Skap når som helst og hvor som helst.

Aerophone glir enkelt inn i enhver musikalsk situasjon. Ta fatt i instrumentet og spill med den innebygde høyttaleren, eller koble til hodetelefoner for å øve uten å forstyrre andre. Når det er tid for å framføre, kan du plugge den inn i en forsterker eller PA-en og spille høyt og klart. Aerophone støtter også USB-MIDI, noe som gir deg en utrolig kraftfull kontroller for å skape med musikkproduksjonsapper.

 

Slutt aldri å lære.

Aerophones Lesson-app gjør at du kommer i gang umiddelbart, selv om du aldri har spilt et blåserinstrument før. Lær hvordan du holder Aerophone og bruker munnsykket, og lær fingerstillingen raskt med øvingssanger og nøyaktighetspoeng. Og med Bluetooth® lydstrømming kan du spille sammen med musikken og instruksjonsvideoene via Aerophones lydsystem.

 

Gjør instrumentet ditt personlig.

Gratisappen Aerophone Pro Editor gir deg det fulle potensialet til din Aerophone, med omfattende tilpasning av lyd og framføringsinnstillinger. Lag originale toner og lagvise lyder, organiser dem i Scener og hent dem fram med et trykk. Du kan også tilordne framføringsparametere for en mer omfattende ekspressiv kontroll, og bruke biblioteksfunksjonen for å lagre grupper med Scener på mobilenheten din, eller andre nettbaserte lagringsplattformer.

 

Ta det enda videre med Roland Cloud.

Ta Aerophone til det neste nivået med Roland Cloud. Last ned et stadig voksende utvalg av lydpakker som er laget av blåserinstrumenteksperter, og lag sanger med de morsomme appene Zenbeats og Zentracker. I Roland Cloud finner du også mange andre verktøy som utvider det musikalske universet ditt, inkludert programvareversjoner av de mest bejublede keyboardene og rytmeinstrumentene i Rolands legendariske historie.

 

I esken:

  • Brukermanual
  • Strømadapter
  • Lokk for munnstykke
  • Reim
  • Bånd
  • USB-kabel (type-C til type-A)
  • Tommelkrok (2 typer)
  • Bæreveske