137585 137585 137585 137585

Roland KC-200 Keyboard Amplifier

Varenr: 1103072
4 958,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
5 stk på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
04.11.2020
BeskrivelseAndre kjøpte også
Beskrivelse

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

 

 

KC-200 er kompakt, rimelig og utstyrt med 100 watt effekt og integrert mikser med fire kanaler for linjeinnganger, en dedikert aux-inngang samt tilkobling for en XLR vokalmikrofon. Sammenlignet med forrige generasjon KC-150 er strømforsyningen fullstendig re-designet, for kraftigere utgangseffekt, bedre stabilitet og forbedret bassrespons. I tillegg har basselementet på 12-tommer blitt oppgradert for bedre lydkvalitet. Helt frittstående leverer KC-200 stor lyd i en svært mobil pakke. Om du ønsker kan du få enda mer bass ved å koble til en aktiv subwoofer fra ampens Sub Out-utgang.

Andre kjøpte også
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.