Radial Cube

Varenr: 1095995
Radial Cube Radial Cube
5 499,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
01.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

• Desktop Power Rack huser tre 500 -serie moduler

• Kompatibel med radielle og eldre API -systemer

• Tilbyr opptil 500 milliamper av delt strøm

• Valgfrie vinkler lar deg presentere det inn i tabellen

The Cube ™ er et tre -modul -stasjonær strømstativ designet for å bringe moroa og spenningen i 500 -serien modulær lyd til alle!

I motsetning til andre 500-serier som vanligvis er rackmontert, er Cube ™ designet for å sitte på skrivebordet eller bli båret rundt i studio ved hjelp av det praktiske toppmonterte håndtaket. Dette gjør det mulig for ingeniøren å plassere instrument og mikrofonforsterker så nær kilden som mulig for forbedret signal til støy. Kuben kan også innfelt i arbeidsflaten ved å bruke de valgfrie monteringsflensene. Disse tillater enten flush montering eller 30 ° vinkelmontering for å optimalisere visningsposisjonen.

Etter kriteriene som er fastsatt av den radielle arbeidshesten, er Powerstrip 100% bakover kompatibel med eldre API -moduler, samtidig som den er optimalisert for radials utvidende rekke forforsterker, prosessorer og rutingsenheter. Konstruksjonen begynner med en 14 gauge stålramme og har dobbelt gullkontakt EDAC 15-pinners kontakter for optimal signaloverføring.

For å maksimere takhøyde, leverer den eksterne forsyningen 500mA strøm for kraftsultne moduler pluss en separat 48V Phantom Tap leverer en full 10 mA strøm for mikrofonforsterker. Tilkobling til bakpanel inkluderer standard XLR -er for hvert spor sammen med ¼" TRS -kontakter for multingmoduler, krysslapping og parallell prosessering. I stedet for den tradisjonelle&Apos; hardwire patch&Apos; Systemet som brukes av andre, bruker kuben en innovativ fôrfunksjon som lapper moduler sammen i serie uten behov for en kabel. Og stereomoduler trenger ikke lenger å bli loddet for å bli sammenkoblet, de kan nå synkroniseres & apos sammen med en enkel bryter. Kuben er også utstyrt med Omniport på hver SOT. Dette TRS Jack gjør det mulig for modulprodusenten å implementere en unik funksjon for en gitt modul som en nøkkelinngang på en port.

kuben ... Verden er mest avansert stasjonær strømforsyning for 500 -serie moduler.