Radial ProD2

Varenr: 1057157
Radial ProD2 Radial ProD2
2 417,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

  Radial ProD2

  • Stereo DI-boks laget for tangenter
  • Myk og varm lyd som runder av digitale overtoner
  • Håndterer høye transienter uten å kveles
  • Kan rackmonteres for bruk på vegen

 

Radial ProD2 er en kompakt stereo DI som er utviklet spesiellt med tanke på de behov og utfordringer en møter når en kobler tangenter til et lydsystem. Denne passive DI'en har to uavhengige kanaler med dedikerte innganger, og gjennomgang for artistens eget sceneutstyr, og to fullisolerte utganger ut mot lydsystemet.

I hjertet av ProD2 finner vi to høykvalitets Eclipse ET-DB2 transformatorer som har en frekvensrespons på 20Hz til 20kHz med kun 1,5dB variasjon over 18kHz, samtidig som de tåler høye signaler uten overgangsforvrengning. Til forskjell fra aktive kretsløp som blir overbelastet når signalet inn går over et visst nivå, vil transformatorer oppnå metning. Dette skaper en tilfredstillende effekt som naturlig runder av toner, og oppfører seg som en svak limiter, noe som er spesiellt fordelaktig når digitale pianoer, samplere og trommemaskiner er i bruk. Transformatorene hjelper også med å fjerne 50hz brum og støy som er forårsaket av strømnettet.

Som med alle Radial produktene er også ProD2 bygget for å takle utstrakt turnevirksomhet. Et tykt metallhus sørger for at utvendig press ikke bøyer sensitive printkort som fører til at loddepunkter går i stykker. Den innovative "bokrygg" konstruksjonen lager også en beskyttelse for tilkoblinger og brytere, og bidrar til at produktet får lang livslengde. På bunnen er et antiskibelegg som også er isolerende for å ytterligere redusere mulighetene for støy.

Radial ProD2 sin varme lyd, kompakte utførelse og legendariske byggekvalitet gjør dette til en av de mest populære DI boksene på markedet i dag.