Røde Wireless PRO

Varenr: 1192361
Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO Røde Wireless PRO
5 612,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
  • To-kanals kompakt trådløst mikrofonsystem
  • Universell kompatibilitet med kameraer, smarttelefoner og datamaskiner
  • 32-bits Floating built-in Recording muliggjør gjenoppretting av skurrende eller stille lydfiler
  • Avansert tidskodefunksjon for rask og enkel lydsynkronisering i etterproduksjon
  • Intelligent GainAssist-teknologi, fleksibel utgangsforsterkningskontroll og sikkerhetskanal for å sikre perfekt lyd når du tar opp direkte til kamera

Wireless PRO er et kompakt to-kanals trådløst mikrofonsystem for opptak av ren lyd for alle typer innhold. Den har en rekke innovative funksjoner, inkludert intelligent GainAssist-teknologi, 32-bits flytende opptak, 32 GB internminne, Series IV 2,4 GHz digital overføring som gir klassens beste rekkevidde, låsekontakt på TX, en praktisk robust ladeveske og mer.

Basert på den utrolige suksessen til bestselgerne Wireless GO og Wireless GO II – verdens første kompakte trådløse mikrofon og etterfølger – er Wireless PRO den kraftigste trådløse mikrofonen noensinne. Med et enestående antall funksjoner som ikke finnes i noen mikrofon, eller kompakt trådløst system, leverer Wireless PRO neste nivå lydkvalitet og uovertruffen allsidighet for dagens krevende skapere og filmskapere. Dette tar arven fra den legendariske Wireless GO-serien til nye høyder, og er den ultimate trådløse mikrofonen.

Wireless PRO er det kraftigste kompakte mikrofonsystemet noensinne, fullpakket med profesjonelle funksjoner som tilbyr ultimat fleksibilitet for å fange perfekt lyd for alle typer innhold. Aldri mist et opptak med 32-bits flytende innebygd opptak med over 40 timers internminne, hold all video og lyd feilfritt synkronisert med tidskode, og ta opp utrolig rent innhold uten problemer med intelligent GainAssist-teknologi. RØDEs avanserte serie IV 2,4 GHz digitale overføring leverer klassens beste rekkevidde med innebygde mikrofoner i kringkastingskvalitet for krystallklart lydopptak. Universalt kompatibel med kameraer, telefoner og datamaskiner, den tilbyr profesjonelle funksjoner som lavalier-jack med lås, en dedikert knapp for å utløse opptak, automatisk på/av og en TRRS-kontakt på mottakeren for hodetelefonovervåking for uovertruffen fleksibilitet. Den kommer også med et komplett tilbehørssett, inkludert et par lavaliermikrofoner, en robust ladeveske, lodne vindpelser, magnetiske monteringsklips og kabler for å koble til alle tenkelige enheter.

Avansert trådløs lyd
RØDE var banebrytende for den ultrakompakte trådløse mikrofonkategorien med den originale Wireless GO og denne arven fortsetter med Wireless PRO. Ved å bruke state-of-the-art Series IV 2,4 GHz digital overføring og proprietær nesten-null latency codec med 128-bits kryptering, leverer den krystallklar, utrolig stabil lyd med en rekkevidde på opptil 260m. Trådløs lyd du kan stole på i nesten alle opptaksapplikasjoner.

Gå aldri glipp av et opptak
Det er ikke noe verre enn å trekke lyd inn i redigeringsprogramvaren og finne ut at opptaket er klippet og ubrukelig. Med Wireless PRO hører dette fortiden til. 32-bit float on-board recording betyr at lyden sikkerhetskopieres hver gang du tar opp, med muligheten til å gjenopprette alle opptak i etterproduksjon som var for høye eller for svake. Glem å bekymre deg for å stille inn forsterkningen perfekt igjen. Game changer!

Lyd og video, perfekt synkronisert
Med Wireless PROs avanserte tidskodefunksjon kan du enkelt synkronisere lyd og video perfekt – ikke behov for komplekse og dyre eksterne tidskodesystemer.

Krystallklar lyd i enhver situasjon
I tillegg til 32-bit float on-board recording, tilbyr Wireless PRO en rekke funksjoner som lover perfekt lyd i enhver situasjon. Sørg for at lyden er jevn og balansert med intelligent GainAssist-teknologi. Tilpass mikrofonen nøyaktig til kameraet ditt med fleksible forsterkningskontroller og skreddersydde forhåndsinnstillinger. Legg til et ekstra lag med beskyttelse med sikkerhetskanalen. Perfekte opptak, hver gang.

The Ultimate Pro Recording Kit
Wireless PRO kommer med alt du trenger for å sette opp og ta opp trådløs lyd rett ut av esken. Inkludert er to profesjonelle Lavalier II-mikrofoner som er perfekte for opptak av talenter på skjermen, samt lodne vindpelser for utendørs bruk, et par MagClip GO for å feste senderne hvor som helst, en smart ladeveske og en hendig tilbehørspakke for å oppbevare Lavaliers med kabler og klips.

Koble til alle enhetene dine
Takket være sine analoge (3,5 mm) og digitale (USB-C) utganger, er Wireless PRO universelt kompatibel med kameraer og andre lydenheter, både iOS- og Android-smarttelefoner og -nettbrett, samt Windows- og Mac-datamaskiner.

Meget brukervennlig
Sjekk lydnivåene med et øyeblikk med den lyse LCD-skjermen, og konfigurer innstillinger på farten med dedikerte kontroller for alt fra forsterkningsjustering til opptaksutløsning. Tilpass systemet til alle behov hvor som helst ved hjelp av en datamaskin eller en smarttelefon med RØDE Central-appen. På denne måten har du full kontroll over oppsettet, slik at du kan være klar for enhver opptakssituasjon.

Monitor og Record
Overvåk lyd i felten med Wireless PROs høyeffektive hodetelefonutgang, komplett med innebygd nivåkontroll, eller koble til hodetelefoner eller en mikrofon som en lavalier for å ta opp et tredje lydspor. Ultimat allsidighet.

Kompakt og bærbar
Wireless PRO har den samme superkompakte, ultralette designen som Wireless GO-serien er kjent for. Diskret og svært bærbar, dette er det perfekte tillegget til ethvert opptaksoppsett.

Klar for livet på veien
Det medfølgende smarte ladedekselet beskytter ikke bare Wireless PRO mens du er på farten, men sikrer at den alltid er ladet og klar til bruk. Det gir også mulighet for ultrarask dataoverføring, slik at du raskt kan eksportere opptak mens du er på farten.

Låst og sikker
Låsing av 3,5 mm lavalier-jack betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at mikrofonene skal trekkes ut midt under opptaket. Perfekt paret med de inkluderte Lavalier II premium lavalier-mikrofonene.

Wireless PRO brukerveiledning
Brukerhåndboken for Wireless PRO forklarer alt du trenger å vite for å bruke Wireless PRO og ta opp utrolig lyd for alle typer innhold. Denne omfattende veiledningen dekker alt fra å komme i gang og lære hvordan du bruker enhetene til å konfigurere 32-bits flyt, tidskode og avanserte innstillinger med RØDE Central-følgeappen.

Hovedfunksjoner:

  • To-kanals kompakt trådløst mikrofonsystem
  • RØDEs avanserte serie IV 2,4 GHz digitale overføring med 128-bits kryptering for krystallklar, utrolig stabil lyd med opptil 260 m rekkevidde
  • Universell kompatibilitet med kameraer, smarttelefoner og datamaskiner
  • 32-bits Floating built-in Recording muliggjør gjenoppretting av skurrende eller stille lydfiler
  • Avansert tidskodefunksjon for rask og enkel lydsynkronisering i etterproduksjon
  • Intelligent GainAssist-teknologi, fleksibel utgangsforsterkningskontroll og sikkerhetskanal for å sikre perfekt lyd når du tar opp direkte til kamera
  • 32 GB lagringsplass på hver sender for over 40 timer med backup-opptak
  • 3,5 mm TRS-kontakt med lås for full sikkerhet
  • Hodetelefonovervåking med innebygd nivåkontroll
  • Plug-in strømdeteksjon for forlenget batterilevetid
  • Komplett tilbehørssett, inkludert smart ladeveske, to Lavalier II-mikrofoner, kabler, MagClip GO magnetiske monteringsklips og tilbehørsdeksel
  • Enkel konfigurering på datamaskin eller smarttelefon via RØDE Central
  • Designet og produsert i RØDEs presisjonsanlegg i Sydney, Australia

Boksen inneholder:

  • 2 x sender (TX)
  • 1 x mottaker (RX)
  • 1 x ladeveske (PRO)
  • 3 x Furry vindhette
  • 2 x MagClip GO
  • 2 x Lavalier II med tilbehør
  • 1 x tilbehørspose
  • 1 x Linseklut
  • 1 x SC2 TRS til TRS-kabel
  • 1 x SC21 USB-C til Lightning-kabel
  • 1 x SC22 USB-C til USB-C-kabel
  • 1 x SC34 SuperSpeed USB-C til USB-C-kabel