Presonus StudioLive 16.0.2 USB

Digital Mixer

Varenr: 1100620
Presonus StudioLive 16.0.2 USB Digital Mixer
11 280,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Når du blander et live -arrangement eller har en artist i studio, må du kunne jobbe raskt. Studiolive® 16.0.2 USBs kjente, brukervennlige grensesnitt holder alle kritiske kontroller synlige og tilgjengelige-ikke begravet i menyer eller lag. Vår designfilosofi er enkel: en fader for hver mono- eller stereokanal; Én utgang for hver buss. Legg til så lett tilgang til, fargekodede funksjonsknapper; roterende trimkontroller; og tydelig merket, individuelle knotter for EQ og dynamikkbehandling. Aux Sends har sine egne fysiske kontroller. Hver kanal har en stor, lys målerskjerm. Men ikke la den analoge føle deg lure deg: Studiolive 16.0.2 USB tilbyr kraften i moderne digital blanding, multitrack -innspilling, trådløs fjernkontroll og mer.

 


 

I et fotavtrykk på under 2 kvadratmeter (0,19 kvadratmeter) tilbyr den kompakte, 16-kanals studiolive 16.0.2 USB 8 mono inngangskanaler, 4 stereokanaler og og 4 aux-busser, hver med en høykvalitets, 60 mm fader. Du får sjenerøs analog I/O, 12 XMAX klasse A solid-state MIC-forforsterker, en talkback-inngang med klasse A-forforsterker, omfattende signalbehandling med fysiske kontroller, MIDI-kontroll, nøyaktig måling og et innebygd flerkanals opptaksgrensesnitt. Som med alle studiolive miksere, har 16.0.2 USB med en serie tett integrert opptak, kontroll og lydanalyseprogramvare. Og den er så lett og kompakt at du enkelt kan holde den i den ene hånden og tette den under armen.