Pioneer HDJ-X5 hodetelefon, Sort

Over-øre DJ hodetelefoner

Varenr: 1100184
Pioneer HDJ-X5 hodetelefon, Sort Over-øre DJ hodetelefoner Pioneer HDJ-X5 hodetelefon, Sort Over-øre DJ hodetelefoner
1 100,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hør sporene dine høyt og klare i standen og på farten med HDJ-X5. Ved å ta ombord tilbakemelding fra DJ -er og analysere mange forskjellige overvåkningsstiler, har vi sørget for at vårt nye DJ -hodetelefonområde inkluderer alle funksjonene som trengs for å utføre på alle nivåer. Takket være lyddesign av høy kvalitet som er arvet fra våre tidligere profesjonelle DJ-hodetelefoner, kan du glede deg . Deres svingbare mekanisme lar deg bruke dem komfortabelt, uansett hvilken måte du foretrekker, i lange perioder. Ingen grunn til å bekymre deg for ujevnheter og banker under transport, da disse DJ -hodetelefonene kan håndtere alvorlige forhold og tung bruk. De ryddet til og med den amerikanske militærstandarden sjokkprøven.

Med en ny 40-mm-sjåfør, hør sporene dine høyt og klare. Den 4-kjerne Twisted-Structure-kabelen gir overlegen separasjon av venstre og høyre kanal og magnetkretsen er optimalisert, så takket være fin støyundertrykkelse og forseggjort innstilling, kan du glede deg over forvrengningsfri lyd.

Ta HDJ -X hodetelefoner på veien og føler seg sikre på at de vil håndtere alvorlige forhold og tung bruk. Alle HDJ -modellene har ryddet den amerikanske militære standardsjokkprøven*& nbsp; så vel som vår egen strenge stresstesting.

Disse hodetelefonene er behagelige å bruke uansett hvordan du bruker dem. Husdesignet reduserer trykket på hodet, mens den utvendige tekstur forbedrer grepet. For å hjelpe deg med å finne den perfekte passformen, har de også et fleksibelt, holdbart pannebånd og en fleksibel svivel.

Alle HDJ-X-hodetelefonene har en raffinert utseende og holdbar konstruksjon. Velg mellom svarte eller sølvversjoner for å fullføre ønsket utseende.

 

Hovedfunksjoner

Type: lukket, dynamisk

Driver Enheter: 40 mm kuppeltype

Kabel: 1,2 m kort kullkabel (1,8 m ENDE Lengde)

Hva er i boksen:

  • HDJ-X5
  • 1,2 m kveilet kabel (utvidet lengde 1,8 m)
  • 6,3 mm stereobrikkadapter (gjenget type)
  • bærepose
  • < /ul>

     

    Spesifikasjoner

    vekt (uten kabel): 269 g

    Maksimal inngangseffekt: 2000 MW

    Utgangslydnivå: 102 dB

    Frekvensområde: 5 - 30000 Hz

    Impedans: 32 o

Produktinformasjon

Hodetelefon Aktiv støydemping Nei
Hodetelefon Bluetooth Nei
Hodetelefon form Rundt øret
Hodetelefon konstruksjon Lukket
Hodetelefon tilkobling 3.5mm og 6.3mm
Hodetelefon Utbyttbar kabel Ja
Impedanse hodetelefon 32 Ohm