Palmer MI EABO - Balanced Line Output

Switch

Varenr: 1059202
Palmer MI EABO - Balanced Line Output Switch Palmer MI EABO - Balanced Line Output Switch Palmer MI EABO - Balanced Line Output Switch
841,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Palmer Peabo er en balansert bryter med en inngang og to utganger. Dette gjør det til det perfekte valget for å dirigere et signal til en av to forskjellige innganger.

  • på scenen, bytte vokal mike mellom FOH og overvåke miksebordet slik at du kan kommunisere med Monitor Mixer eller bandet privat.
  • To forskjellige lydkonfigurasjoner. Anta at du noen ganger vil ha en annen effekt eller lyd på mikrofonen din, for eksempel en" telefoneffekt" eller mer hall. Kjør begge utgangene fra Peebo til to kanaler i miksebordet - nå kan du konfigurere disse på en annen Soner selektivt.

Bytting styres av en solid låsefotbryter Den valgte utgangen er indikert med en rød LED. Skyvbrytere gjør det mulig å velge forskjellige dempningsnivåer (6, 15 eller 21 dB demping) individuelt for begge utgangene. En bakkeløft hjelper til med å unngå bakkesløyfen hum.

plassert i et solid metallveske med utvidede kanter for optimal beskyttelse av inn- og utgangene. Forhåndsborede hull tillater enkel og sikker montering i et stativ eller på et pedalbrett.

Peabo&Apos; s strengt passive kretsløp betyr at det ikke krever strømforsyning i det hele tatt. Et 9-volts blokkbatteri er bare nødvendig for å drive LED.