Origin Effects Revival Footswitch

Varenr: 1111085
1 289,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hus en uoppfordret ventil Amp-stil signalbane gjenskapt i analog elektronikk, leverer vekkelsen nøyaktig et bredt spekter av britiske og amerikanske amponer, fra ren til fullt sveiv.

Koble til vekkelsesfotbrytningen til F/Switch -inngang bak på RevivalDrive gir to ytterligere funksjoner:

 


midtgående


Når pedalens midtordnede bryter satt til F/Switch, lar dette deg bruke den justerbare midtforsøket til hvilken kanal som for øyeblikket er valgt.
Vær oppmerksom på: Midt boost brukes på Både Dry og O.D. Signaler blandet av blandingskontrollen. Mid -boost -funksjonen er ikke aktiv når pedalen er i bypass -modus.

 


tørr overstyring


Denne fotbryteren “Overrider" eller fjerner hver kanals blandingskontroll fra signalveien. Med blandingsknappen satt for en blanding av tørr og O.D. Signaler, som engasjerer den tørre overstyringen, fjerner den tørre komponenten effektivt og går tilbake til 100% O.D. Signal.

Dette gir ekstra fleksibilitet som tilsvarer en annen kanal på forsterkeren din. For eksempel, med kanalkontrollene som er satt for middels forsterkning og blandingsknappen klokka 12, kan du engasjere den tørre overstyringsfotbryteren deg gå fra en organisk ren tone med litt grus til en fullstendig overdrevet lyd for soloer.

Ved å justere den tørre forsterkningstrimmeren nøye, kan du kontrollere volumendringen - opp, ned eller enhetsgevinst - som oppstår når du inngår tørr overstyring. For eksempel kan du sette opp kjernestyrtonen din med tørr overstyring engasjert, og deretter overføre til en renere lyd av lik eller større volum ved å koble fra tørr overstyring og slå den tørre forsterkningskontrollen opp.