Orange Terror Bass

m/ bag

Varenr: 1122542
Orange Terror Bass m/ bag
8 574,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den helt nye, omdesignede Terror Bass har kommet, og det høres bedre ut enn noen gang. Med en allventilfrontend er terrorgassen en 500W hybridbassforsterker med en ventilforsterker og faststoffstrømforsterker, noe Forblir den samme utformingen til den originale terrorg bassen, men med en ekstra ren bryter, gir mer takhøyde og jevnere, rene lyder. Fra rene poplyder gjennom til grusomme rocketoner Terror Bass kan gjøre alt. En putebryter på fronten for aktiv bass tar 6dB av inngangsfølsomheten. Effektsløyfen er ventil på Send og fast tilstand ved retur.

 

Terror Bass er en klasse D -forsterker med 500 watt strøm til 4 ohm og 250 watts I 8 ohm forhindrer begrensningsbryteren på ryggen at utgangstrinnet blir presset for hardt inn i 4 ohm. Terror Bass er perfekt for enhver situasjon, enten det Frontenden

Frontenden av terrorbassen er den samme alle ventilforsterkerdesign som flaggskip oransje bass amp, AD200. AD200 er en klassisk, ukomplisert forsterker, designet for å gi deg den beste tonen.

 

klasse D -forsterker

Terrorbassen er en 500 watt hybridforsterker med en ventilforsterker og en klasse D faststoffstrømseksjon, og gir analog ventiltone i et lite, kompakt lunsjbokshode.

 

Ground Lift

Bruk dette til å redusere eller eliminere bakkrelatert støy som oppstår fra bakkeløkker i lydkablingen.

 

pute for aktiv bass

Putebryteren på fronten av terrorbasen tar 6dB av inngangsfølsomheten, noe som betyr at forsterkeren er perfekt for aktiv eller passiv bass.

 

fx loop

Med en ventil på Send og solid tilstand retur Du pedalboards trenger, og gir deg den perfekte pedalplattformen.

 

ren bryter

Perfekt som skal brukes når du trenger En jevn, ren tone. Den rene bryteren gir mer takhøyde til bassetonen din, med den enkle bryteren på fronten på hodet.