Orange Rocker 15 Terror

gitartopp 15W

Varenr: 1104716
7 890,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

I stand til 15, 7, 1 eller 0,5 watt output Rocker 15 -terror er hodet eneste versjonen av den enormt populære rockeren 15 -kombinasjonsboksen som beveger seg sømløst fra hjemmet, til studio, til scenen. Til slutt, en liten, to-kanals, soveromsvennlig all-ventil-forsterker som du legitimt kan spille!

 

med rockeren 15 Terror set vidåpent, mindre arenaer er komfortabelt tatt vare på. Takket være de samme biffete transformatorene som kombinasjonsversjonen, har Rocker 15 -terroren en bemerkelsesverdig kraftig levering som drar full nytte av EL84 -utgangsseksjonen. Selv når du skalerer strømmen tilbake, forblir forsterkerens tone fett og full, oser av varm ventilkompresjon og metning uten Har ekte karakter - en dobbeltkanals design med en vri. Den naturlige kanalen er en purists drøm med bare en enkelt knott: volum. Denne kanalen er fin balansert og ekstremt spillbar, og er perfekt uttrykt for å få frem den ‘naturlige’ lyden fra instrumentet under fingrene (eller pedalene under føttene). Den ‘skitne’ kanalen er en mer kjent affære med kontroller for gevinst, volum og et trdrengende EQ -seksjon. Begge kanalene er veldig følsomme for å berøre og spille dynamikk, noe Effekter sløyfe for total renhet fra inngang til utgang. Så uansett om du trenger en rigg for å øve, spille inn med lavt volum, eller for å bli hørt på klubbkretsen, vil den formforskyvende rockeren 15-terroren vise seg å være forsterkeren for enhver anledning.