Orange Crush 12W 1x6" Combo, Svart

Varenr: 1080622
Orange Crush 12W 1x6" Combo, Svart
1 375,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

størrelse spiller ingen rolle ...


Ny for 2015 Crush 12 er den minste av fullformat-knuse-modellene Designet for gitarister med en ikke-tull holdning til kvalitetsanalog tone. Denne enkeltkanals kombinasjonsboksen har en kraftig 3 -bånd EQ og dedikert overdrive -kontroll for toner som spenner fra skarp og ren gjennom til vintage oransje slipe for å matche den umiskjennelige stylingen.

 

Crush 12's Custom 6? Verdens høyttaler sørger for at forsterkeren alltid forblir punchy og artikulert, til tross for dens bittesmå dimensjoner. Vår nye CABSIM-belastede hodetelefonutgang betyr enorme toner på Whisper Quiet Volume, noe som gjør denne kombinasjonsboksen til en ideell praksispartner for spillere på alle nivåer.

 

Nøkkelfunksjoner:


Alle analoge signalsti
Vår forpliktelse til analoge forsterkerkretser i en digital tidsalder sikrer knusende forsterker som har den Livelig følelse og respons som Orange er kjent for, og inspirerer gitarister til å spille instrumentene sine, ikke teknologien. Crush 12s overdrive -kontroll kan brukes til å skulpturere et bredt spekter av skitne toner, fra søt og knasende til rik og tykt. Den nylig stemte EQ -seksjonen muliggjør enda større kontroll over lyden din.

 

kabinettsimulering
Hodetelefonen/linjeutgangen inkluderer vår nye CABSIM -funksjonen, som trofast emulerer lyden fra en mikrofonoransje 4 × 12? skap lastet med vår flaggskip stemme fra verdenstalerne. Bruk hodetelefoner for stille praksis eller koble til en mikser/innspillingskonsoll for å fange enorme, autentiske oransje toner i studio.

 

Voice of the World Speaker

Voice of the World Speaker

Voice of the World Speaker

Voice of the World Speaker

  Strong>
Våre egne spesialdesignede høyttalere leverer den perfekte balansen mellom moderne lavenden og vintage høydepunkter, og opprettholder klarhet selv når de skyves.

 

klassisk oransje oransje Styling
Ferdig i vår legendariske lyve som dateres tilbake til 1968, har Crush Range vår kurvvev vinyl, vevd høyttalergitterklut, signatur 'bilderamme' kanting og ikoniske hieroglyfer på kontrollpanelet.

 

nb: Svart VersJon