Onkart Gromt Grombass v2

Bass overdrive

Varenr: 1099493
2 499,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
03.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Grombass er en svært allsidig vreng for bass. Den har et bredt spekter av lyder; fra lett overdrive til synthbass – samtidig som den alltid bevarer bunnen i signalet!

Trikset gjøres ved ikke å forvrenge de laveste frekvensene. Bare de over en viss frekvens. Da beholdes trøkket i bassen. Lider ikke av den vanlige mangelen på bassrespons ved vreng.

Her er en oversikt over kontrollene:
Germanium: Laveste forvrengning, litt skitten / varm i bakgrunnen
LED: Gir mer bass og mest forvrengning
Silisium: En mer hissig, men ikke så høyt nivå
Bryteren «Muffler» er et hicut filter med to ulike cut frekvenser. Dette filteret er avhengig av kontrolleren «Gear».
"Turbo" er gain på inngangen.
"Gear" er en tonekontroller som styrer forsterkningen av de lavere frekvensene.
“Injeksjon” er utgangsvolumet.

“Boost” aktiveres når Boost-fotbryteren trykkes inn. Dette gir som du kanskje gjetter ... ekstra boost avhengig av boost potmeteret.

Det er også en inngang for epressionpedal. Det gir deg muligheten til å endre gainmengden (og redusere nivået for å kompensere) mens du spiller på scenen.

Det er også en annen utgang kalt “Clean”. Dette er en ren forsterket effekt avhengig av "Injection" og "Boost". Uten vreng.

Foruten disse kontrollene er det et potmeter inne for å justere inngangsnivået - hvis du vil bruke det med en aktiv bass.