Neumann KU 100 Dummy Head

230V binaural stereo mic

Varenr: 1038572
Neumann KU 100 Dummy Head 230V binaural stereo mic Neumann KU 100 Dummy Head 230V binaural stereo mic Neumann KU 100 Dummy Head 230V binaural stereo mic
107 625,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Dummy Head-mikrofon for en virkelig oppslukende lydopplevelse

  • Binaural stereo-mikrofon for en 3D-lydopplevelse
  • Hodetelefonavspilling optimalisert, høyttalerkompatibel
  • Diffuse felt utjevnet
  • Batteri, ekstern PSU eller fantomstrekende

 

Kom inn i lyden
Ku 100 er En dummy -mikrofon for en virkelig oppslukende binaural lytteopplevelse med hodetelefoner. Selv om den bare bruker to kanaler, virker den romlige skildringen tredimensjonal og sjokkerende realistisk. KU 100 kan brukes til stor effekt innen musikk- og lyddramaproduksjoner. Dessuten er KU 100 -innspillinger høyttalerkompatible.

 

 

Den enkleste måten å lage 3D -lyd
Konvensjonelle opptaksteknikker prøver å overføre En akustisk hendelse i lytterens miljø. Resultatet er ofte misnøye fordi det opprinnelige rommet blir satt inn i et andre rom. Dummy Head -opptak er en mye mer umiddelbar opplevelse, fordi de overfører lytteren til miljøet den akustiske hendelsen opprinnelig fant sted. Videre er hoderelaterte stereoopptak virkelig oppslukende: Mens konvensjonelle stereoopptak er begrenset til venstre og høyre, og i beste fall en følelse av dybde bak disse høyttalerne, skaper hoderelaterte opptak et tredimensjonalt sonisk bilde som omgir lytteren.

 

Ku 100 dummyhodet er en binaural stereo mikrofon. To omnidireksjonelle kondensatorkapsler er innebygd i kunstige ører montert på en innkapsling som ligner et menneskelig hode. KU 100 -innspillinger spilt tilbake over hodetelefoner av høy kvalitet gir dermed lytterne en opplevelse som er nesten identisk med hva de ville ha hørt med sine egne ører i innspillingsposisjonen, med fantastisk lateral og vertikal lokalisering og en fantastisk følelse av rom og et romforfall som omgir lytteren. Oppslukende lyd har aldri vært enklere: bare plasser KU 100 på den optimale lytteposisjonen! I motsetning til eldre dummyhodemikrofoner, er KU 100 også kompatibel med høyttaleravspilling, og skaper et stereobilde som ligner konvensjonelle mikrofoner ennå med en overlegen følelse av rom og dybde.

 

  > Takket være den avanserte transformatorløse kretsløpet, har KU 100 veldig lav selvstøy og kan håndtere høye lydtrykknivåer på opptil 135 dB uten hørbar forvrengning og opptil 145 dB med –10 dB preatuation switch aktivert. En andre bryter tilbyr tre alternativer for lavt kutt, 150 Hz, 40 Hz og lineær. Begge bryterne påvirker begge kanalene. KU 100 har en balansert XLR 5 -stereoproduksjon og ubalanserte BNC -utganger. Tre kraftalternativer er tilgjengelige: P48 Fantomkraft, internt batteri og ekstern PSU (inkludert).

 

applikasjoner
På grunn av sin naturlige og gjennomsiktige lyd, KU, KU 100 kan brukes til alle slags hoderelaterte opptak. Typiske applikasjoner spenner fra klassiske innspillinger og radiodramaer til eksperimentelle pop- og omgivelsesinnspillinger. I tillegg brukes også Neumann Ku 100 ofte til industrielle applikasjoner, f.eks. dokumentere og undersøke støy på biler eller arbeidsplasser.

 

  • Dummy head mikrofon for oppslukende lydopplevelse med hodetelefoner
  • Høyttalerkompatibel
  • Naturlig lyd med flat diffus feltrespons
  • Transformatorless kretsløp for lav støy og forvrengning
    Byttbar pute og dobbelt trinn lav kutt